reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Misia.. zamówiłam właśnie małemu 2 pary. Oszaleć można z tą pogodą... Raz słońce świeci, a za chwilę pochmurnie i zaczyna kropić.. Kocyk to u nas po minucie zwisa z wózka, więc do krótkich spodenek, jak będzie taka konieczność, mały dostanie getry :)

I puzzle piankowe zamówiłam. Chciałam kupić jakiś dywan, ale po przeanalizowaniu za i przeciw wybrałam puzzle. Łatwiej je spakowac i zabrać do dziadków czy nawet na urlop.
DUŻA PAKA PUZZLE PIANKOWE CYFRY MATA DO GIMNASTYKI (1697147380) - Aukcje internetowe Allegro

Chciałam kiedyś kupić taką lampę, ale chyba tylko ja bym miała z niej radochę. U nas mały musi mieć totalną ciemność żeby zasnąć... Rolety zaciągam o 19 w sypialni, pokoju małego i łazience. W innym wypadku jakieś światło się przez szyby w drzwiach dostaje do pokoju i mały buszuje po łóżku... a tak olewa sprawę i się kładzie w kąt i zasypia :)

...Ale lampa genialna :)

Smile a u nas przyuwazyłam, że jak wyłączamy światło i zapada cisza i ciemność to Flip sie...WYBUDZA:szok:

Z geterek będziecie bardzo zadowolone :) Jak patrze na te getry to też zamówiłabym sobie jeszcze jakieś, bo tyle wzorów mi się podoba, ale mamy już kilka i cały czas się powstrzymuję zeby nie kupić następnych par :baffled:
Bodzinka lampka super :)
Smile puzle na podłogę fajna rzecz :)

My mamy taką malutką lampeczkę 1 Wat takimi muszlami w środku, gałązkami i czymś jeszcze kudłatym w środku i nam wystarcza.

reklama
Kasiarem ten pierwszy jet lekki, zwrotny, fajny. Ma go moja przyjaciółka i bardzo sobie chwali...Ale podobno 'siada' stelaż...Jej nie siadł ale czytałam takie opinie...Ale gladałam go w sklepie i rozkłada sie na lasko, lekko prowadzi jedną ręką. Marzył mi się ....

Do góry