Jupi! Mąż został przekonany!!! Musze poczekac do sierpnia, bo na razie było za dużo wydatków, a jeszcze za szafę musimy zaplacić. Wieczorem rozpocznę poszukiwania :-) Misia - strzeż się, będę Cię pewnie zasypywać pytaniami, jako naszą ekspertkę
reklama
Salomii właśnie sęk w tym aby znaleźć taką wielo co by nam odpowiadała. Masz racje kieszonki bardzo wygodne bo działają praktycznie tak jak pampers
Cwietka no to super że męża dało się przekonać Mój też się przekonał. Teraz to już stary wyga pieluchowy. Wie co do czego. Przewija. Rozwiesza jak trzeba
Pytaj jak coś, ja zawsze odpowiem
Cwietka no to super że męża dało się przekonać Mój też się przekonał. Teraz to już stary wyga pieluchowy. Wie co do czego. Przewija. Rozwiesza jak trzeba
Pytaj jak coś, ja zawsze odpowiem
U
użytkowniczka r
Gość
Faktycznie. Krzesełko cudne. Cena również... ale jak mały dostał na nie pieniążki to czemu nie.
Ja mam takie jak renczysia tylko firmy Caretero... niczym się nie różni od kidsplay a ma te same funkcje co to z FP.
a ja nawet nie wiem jakiej jest firmy bo nie ma nalepek heheheh.Najważniejsze że jestem zadowolona i że Mikos go lubi :-)
Elena
Grudniówka 2010
Elelna ok do niczego nie namawiam. Najważniejsze abyś była zadowolona.
Wiem, wiem.
Tylko mnie cena duplo powala :-( Ale moze poszukam uzywanych :-) Dzięki
a takie krzesełko zakupiłam tapicerka Miki
BUKOWE Krzeselko do karmienia wzory DISNEYA (1693373490) - Aukcje internetowe Allegro
Fajnackie.
edit: na początku wydaje się że to jest wydatek ale później to zupełnie normalne tak jak kupowanie krzesełek, zabawek, chodaków, kojców itp
np ewie nie było szkoda 500zł na krzesełko a ja już liczyłam jakie bym mogła mieć za to pieluszki czy piękną chustę do noszenia eh to chyba zboczenie
Lepiej przeliczać na chusty, niż na browce.
Patrzcie, co znalazłam
NAKOLANNIKI EWERS RACZKOWANIE **SUPER JAKOŚĆ** (1665472382) - Aukcje internetowe Allegro
BEZPIECZNE RACZKOWANIE***NAKOLANNIKI ABS***HIT!!! (1707737202) - Aukcje internetowe Allegro
Super Nakolanniki Getry Nowość HITzUK (1699194291) - Aukcje internetowe Allegro
Chyba zainwestuję, bo mi szkoda Puckowych kolan Tylko nie rozumiem, czemu to takie drogie...:/
NAKOLANNIKI EWERS RACZKOWANIE **SUPER JAKOŚĆ** (1665472382) - Aukcje internetowe Allegro
BEZPIECZNE RACZKOWANIE***NAKOLANNIKI ABS***HIT!!! (1707737202) - Aukcje internetowe Allegro
Super Nakolanniki Getry Nowość HITzUK (1699194291) - Aukcje internetowe Allegro
Chyba zainwestuję, bo mi szkoda Puckowych kolan Tylko nie rozumiem, czemu to takie drogie...:/
Te skarpetki to śmieszna sprawa Ale u nas odpadają - skarpety trzymają się Puckowych nóg średnio minutę. Albo wali nogą o ziemię aż mu skarpeta spadnie, albo się kładzie na plecach i po prostu ją ściąga :/ Tylko rajtuzy dają radę Zastanawiam się, czy tych nakolanników też nie ściągnie
reklama
Jestem wielbicielką getrów
Letnie GETRY OCIEPLACZE ponad 160 wzorów LATO 2011 (1707494194) - Aukcje internetowe Allegro
Używam do wszystkiego. Nawet małemu na ręce zakładam jak chłodno :-) Są super! Fajne do pieluch wielorazowych i jedno pewnie też bo tylko pieluchę się zmienia i już. Nie trzeba rozbierać i szybko można dziecko na nocnik wysadzić.
Polecam jak się wam podobają
Tutaj kupowałam te co Alek ma na zdjeciu
http://www.sklep.littleflower.pl/pokaz_podkat.php?idkat=1
edit: teraz zobaczyłam że na aukcji też są pod numerem 162
jeszcze jeden link: http://allegro.pl/getry-ocieplacze-dzieciece-bawelniane-super-wzory-i1690540401.html
Letnie GETRY OCIEPLACZE ponad 160 wzorów LATO 2011 (1707494194) - Aukcje internetowe Allegro
Używam do wszystkiego. Nawet małemu na ręce zakładam jak chłodno :-) Są super! Fajne do pieluch wielorazowych i jedno pewnie też bo tylko pieluchę się zmienia i już. Nie trzeba rozbierać i szybko można dziecko na nocnik wysadzić.
Polecam jak się wam podobają
Tutaj kupowałam te co Alek ma na zdjeciu
http://www.sklep.littleflower.pl/pokaz_podkat.php?idkat=1
edit: teraz zobaczyłam że na aukcji też są pod numerem 162
jeszcze jeden link: http://allegro.pl/getry-ocieplacze-dzieciece-bawelniane-super-wzory-i1690540401.html
Ostatnia edycja:
Podziel się: