reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

Jupi! Mąż został przekonany!!! Musze poczekac do sierpnia, bo na razie było za dużo wydatków, a jeszcze za szafę musimy zaplacić. Wieczorem rozpocznę poszukiwania :-) Misia - strzeż się, będę Cię pewnie zasypywać pytaniami, jako naszą ekspertkę :-D

reklama
Salomii właśnie sęk w tym aby znaleźć taką wielo co by nam odpowiadała. Masz racje kieszonki bardzo wygodne bo działają praktycznie tak jak pampers :)

Cwietka no to super że męża dało się przekonać :) Mój też się przekonał. Teraz to już stary wyga pieluchowy. Wie co do czego. Przewija. Rozwiesza jak trzeba :)
Pytaj jak coś, ja zawsze odpowiem :)

Faktycznie. Krzesełko cudne. Cena również... ale jak mały dostał na nie pieniążki to czemu nie.
Ja mam takie jak renczysia tylko firmy Caretero... niczym się nie różni od kidsplay a ma te same funkcje co to z FP.

a ja nawet nie wiem jakiej jest firmy bo nie ma nalepek heheheh.Najważniejsze że jestem zadowolona i że Mikos go lubi :-)

Misia nio lekko hoopa byś miała :-) Ach jak mi sie marzy ale money, money money ;-)Nasze drewniane przyszlo i już ochrzczone :-)

Elelna ok :) do niczego nie namawiam. Najważniejsze abyś była zadowolona.

Wiem, wiem. ;)

Tylko mnie cena duplo powala :-( Ale moze poszukam uzywanych :-) Dzięki
a takie krzesełko zakupiłam tapicerka Miki
BUKOWE Krzeselko do karmienia wzory DISNEYA (1693373490) - Aukcje internetowe Allegro

Fajnackie. ;)

edit: na początku wydaje się że to jest wydatek ale później to zupełnie normalne tak jak kupowanie krzesełek, zabawek, chodaków, kojców itp
np ewie nie było szkoda 500zł na krzesełko a ja już liczyłam jakie bym mogła mieć za to pieluszki czy piękną chustę do noszenia eh to chyba zboczenie ;)

Lepiej przeliczać na chusty, niż na browce. :tak:

Te skarpetki to śmieszna sprawa :) Ale u nas odpadają - skarpety trzymają się Puckowych nóg średnio minutę. Albo wali nogą o ziemię aż mu skarpeta spadnie, albo się kładzie na plecach i po prostu ją ściąga :/ Tylko rajtuzy dają radę ;) Zastanawiam się, czy tych nakolanników też nie ściągnie :)

reklama
Jestem wielbicielką getrów :)
Letnie GETRY OCIEPLACZE ponad 160 wzorów LATO 2011 (1707494194) - Aukcje internetowe Allegro

Używam do wszystkiego. Nawet małemu na ręce zakładam jak chłodno :-) Są super! Fajne do pieluch wielorazowych i jedno pewnie też bo tylko pieluchę się zmienia i już. Nie trzeba rozbierać i szybko można dziecko na nocnik wysadzić.
Polecam jak się wam podobają :)

Tutaj kupowałam te co Alek ma na zdjeciu
http://www.sklep.littleflower.pl/pokaz_podkat.php?idkat=1

edit: teraz zobaczyłam że na aukcji też są pod numerem 162 :)

jeszcze jeden link: http://allegro.pl/getry-ocieplacze-dzieciece-bawelniane-super-wzory-i1690540401.html

Ostatnia edycja:
Do góry