reklama
Paskudna jest ta nazwa "odchody połogowe", ale co zrobić ;-) Ja będąc w szpitalu 5 dni zużyłam 4 paczki podkładów, ale wychodząc miałam już normalne podpaski (tylko takie w rozmiarze maxi). W sumie 5 tygodni to wszystko u mnie trwało.
po cesarce trochę krócej trwa krwawienie i jest mniej obfite - ja po wyjściu ze szpitala w 4 dobie już nie potrzebowałam podkładów, wystarczyły podpaski (takie jakich zwykle uzywałam) A potem, po 2 tygodniach to krwawiłam już tylko w trakcie karmienia piersią
Aurelko byłam prywatnie u niej, teraz mam iść do niej do przychodni na to wysiłkowe to może mi tam da, sama nie wiem, ponoć to groźne nie jest i dlatego tak się wstrzymują z tym zaświadczeniem dla mnie na CC:-(. Zobaczymy dobrze że jeszcze troszkę czasu;-). Buźka:-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Tak Minka o tych mowimy
Ja tez 5 tygodni mialam w sumie krwawienie a najlepsze a raczej najgorsze bylo to ze w 7 tyg po porodzie doatalam juz normalnie okres ktory byl juz co miesiaca sie nastawilam ze karmiac piersia bede miala jeszcze kilka miesiecy spokoju jak ma duzo mam,no ale ja niestety trafilam gorzej
Ja tez 5 tygodni mialam w sumie krwawienie a najlepsze a raczej najgorsze bylo to ze w 7 tyg po porodzie doatalam juz normalnie okres ktory byl juz co miesiaca sie nastawilam ze karmiac piersia bede miala jeszcze kilka miesiecy spokoju jak ma duzo mam,no ale ja niestety trafilam gorzej
jo-anna-on
Pindory i godody
Iwonka to strasznie szybko z tym okresem. Ja po porodzie krwawiłam ze 4 tygodnie, potem takie plamienia na wkładkę a okres dostałam (w sierpniu rodziłam) w lipcu następnego roku :-):-):-).
Podkładów używałam kilka dni, potem przeszłam na wygodniejsze podpaski.
Podkładów używałam kilka dni, potem przeszłam na wygodniejsze podpaski.
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
uuu to fajnie mialas :-)
ja tak sobe mysle co mi bedzie potrzebne do szpitala bo szczeze to skupilam uwage na Alanie ale czas pomyslec o torbie dla siebie
ja tak sobe mysle co mi bedzie potrzebne do szpitala bo szczeze to skupilam uwage na Alanie ale czas pomyslec o torbie dla siebie
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
uuu to fajnie mialas :-)
Wiktoria ja podobnie skupiłam się na zakupkach dla malucha :-), ale mam już listę potrzebnych rzeczy dla mnie... przynajmniej tak mi się wydaje .
Niestety jak na razie mam tylko jedną koszulkę rozpinaną do karmienia i majtki poporodowe (takie z siateczki). Za reszte zakupów zabieram się zaraz po Świętach.
reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
hehe ja tez mam tylko majtusie zakupione wczoraj i koszule na guziki
moze jutro kpie kapcie niecch sobie leza a musze sie za szlafrokiem rozejrzec ja mam taki cieply okropnie wole taki sredniej dlugosc i nie taki gruby
moze jutro kpie kapcie niecch sobie leza a musze sie za szlafrokiem rozejrzec ja mam taki cieply okropnie wole taki sredniej dlugosc i nie taki gruby