reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko co powinno się znaleźć w tarbie do szpitala.

reklama
55 moja droga :)
ja kupiłam jeden za 30 a drugi na allegro za 10... ten drugi używany, ale podobno kilka razy jeno... zobaczymy jak dotrze paczka... zreszta jak mówiłam ja jestem fanką lumpeksów i używane też mi nie straszne :)
ja przed ciążą nosiłam D... mój stanik ślubny (jedyny taki ekskluzywny, kupiony w triumphie za 130 zetów!) już dawno pożegnałam... całą resztę też :(

A mnie znowu oszukali na allegro przyszły mi śpiochy w idealnym stanie i co i ***** zmechacone i zamiast białe to szaro-bure :( można to wygotować?

fajny patka, a pewnie...

ale stanik musi być bawełniany i nie ma przebacz... :)

mleczny cycek jest cholernie goracy, szczególnie tuż przed karmieniem... poci sie, wylewa z niego coś... i to musi mieć ujście...
a w bawełnę wszystko pieknie wsiąka...
tak jak z majtkami latem...
od sztucznych mozna się odparzyć jak ta lala, a jak sie spocisz w bawełnę, to nie ma problema... ;)

kurcze, karen, mnie się takie coś jeszcze nie zdarzyło...
zawsze wszystko zgodne z opisem, czasem ładniej wygląda niż na zdjęciu...
spróbuj namoczyć a potem uprać w jakims vizirze czy persilu śnieżna biel zielone światło :)
a potem upierzesz w proszku dziecięcym...
ja tak właśnie bawełniane staniki latem traktuje jak mi zółkną od dezodorantów... skutkuje...

reklama
efunia no dobry sposób tylko czemu Teddy po gotowaniu mają zszarzeć przecież gotuje się po to żeby była śnieżna biel?czy nie?

Do góry