reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko co powinno się znaleźć w tarbie do szpitala.

reklama
Ja tam używam depilatora, a jak nie moge już psychicznie wytzymac z bólem to zmieniam końcówkę z wyrywacza na golrkę i po problemie. Ja taqm sie nie wstydzę przy mężu nic robić...jak mam problem to on mi pomga nawet z włoskami z tyłu nóg.

Lucky,
To nie jest kwestia wstydu. Mój mąż jest bardzo, bardzo pedantyczny, do tego bardz, bardzo, bardzo dba o siebie i gdybym wyhodowała na sobie włosek, który on by zauważył, to wyszłoby na to, że nie dbam o siebie.
Prysznic mojego męża trwa codziennie ok 40 minut. Manicure, które robi sobie sam i nie można dotykać nawet jego przybornika przynajmniej raz w tygodniu 1 godz. Paznokci nie maluje. Broń Bożę.
Ale na punkcie czystości wszystkiego!!!!! ma absolutnego bzika.

małgosia mój mąż ma podobnego bzika i podzielam twoją dole lub niedole..mnie to bardzo irytuje....szczególnie jak chce wziąść dziecko na ręcę a on się pyta czy myłam ręce...boże ale mam ochote go zdzielić w łeb grrr

Fajnie macie z depilacja. Mnie tak strasznie boli, ze na wszelki wypadek zrezygnowalam z depilatora na czas ciazy. Teraz tylko golarki mi zostaly (fakt ze przy okazji troche gimnastyki tez sobie funduje). I wlasnie sie zastanawialam czy nie odwiedzic kosmetyczki przed porodem, ale ze wzgledu na ten bol chyba sobie daruje.

ja depilatora użyłam trzy razy w życiu...
za każdym razem pozostały czerwone plamki, a później zaropiałe krostki...
na dodatek bolało tak, ze wyłam, normalnie wyłam z bólu...
ale postanowiłam sobie, ze do trzech razy sztuka...
teraz używam golarki marki polsilwer i jestm niezmiernie zadowolona... golę się co drugi dzień (no w ciązy jakoś mi na nogach słabiej te kudły rosną, więc raz w tygodniu mąż mnie goli :)), nawet zimą, bo jak mi włoski odrosną to od razu mam podrażnioną skórę - zwłaszcza zimą gdy jest ona sucha...
podziwiam was z tymi woskami, depilatorami etc...

reklama
Do góry