reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WSZELKIE dolegliwości- czyli zdrowie kwietniówek

reklama
pandorka83, skorupka , dzięki dziewczęta :) Już mam i wic C, i rutinoscorbin i zaczynam się naprawiać :)

Witam dziewczynki, ostatnio twardnieje mi brzuch i mam wrażenie że co raz czesciej mi się to zdarza... jakie macie doświadczenia pod tym względem:confused: Nie wiem w sumie czy to do końca tak dobrze dlatego postanowiłam do was napisać... :oo2::eek:

Witam dziewczynki, ostatnio twardnieje mi brzuch i mam wrażenie że co raz czesciej mi się to zdarza... jakie macie doświadczenia pod tym względem:confused: Nie wiem w sumie czy to do końca tak dobrze dlatego postanowiłam do was napisać... :oo2::eek:

jak więcej leżę i odpoczywam i stosuję luteinę 3xdziennie to przestał. no może tak do 3-4 razy dziennie się to pojawia. ale bez luteiny i odpoczynku to miałam b.często

Mnie też twardnieje tak między 2 a 5 razy dziennie mniej więcej,ale też biorę luteinę 2x dziennie po 2 tab. i nospe 3 x dziennie 2 tab. i jest zdecydowaie lepiej-poza tym akurat ostatni tydzień mialam bardzo męczący(miałam sesję i prawie codziennie egzaminy)ale jak sporo leże i odpoczywam to jest ok.Tylko raz miałąm tak że cały dzien miałam twardy brzuch-zazwyczaj własnie na chwilkę kilka razy twardnieje,a są nawet teraz dni, że z raz dziennie-powiedz o tym na wszelki wypadek swojej lekarce-może zaleci ci nospe albo własnie luteinę,albo po prostu odpoczynek:)

mi sie zawsze stawial i teraz tez. jak duzo odpoczywam, to mniej, ale jak wstane - zaraz mam twardy. i nie biore nic na to (doraznie, jak np. jestem na zakupach i nie mam jak usiasc, to biore nospe), generalnie lekarz moj uznal, ze taka moja uroda i juz. w kazdej ciazy tak mialam.

mi sie zawsze stawial i teraz tez. jak duzo odpoczywam, to mniej, ale jak wstane - zaraz mam twardy. i nie biore nic na to (doraznie, jak np. jestem na zakupach i nie mam jak usiasc, to biore nospe), generalnie lekarz moj uznal, ze taka moja uroda i juz. w kazdej ciazy tak mialam.
no właśnie ja też tak miałam w każdej ciąży i się tym w ogóle nie martwię.
mam nawet wrażenie że w tej to mniej niż w pozostałych.
a fakt, jak idę na zakupy czy gdiześ wychodzę to biorę nospę i tyle:)

reklama

ja dostałam nospe forte 3 razy po 1 tabletce i lekarz kazał mi dużo leżeć. a szyjka też Ci się skraca? bo mi na przykład się bardzo krótka zrobiła ostatnio

Do góry