reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WSZELKIE dolegliwości- czyli zdrowie kwietniówek

reklama
pandorka83, skorupka , dzięki dziewczęta :) Już mam i wic C, i rutinoscorbin i zaczynam się naprawiać :)

Witam dziewczynki, ostatnio twardnieje mi brzuch i mam wrażenie że co raz czesciej mi się to zdarza... jakie macie doświadczenia pod tym względem:confused: Nie wiem w sumie czy to do końca tak dobrze dlatego postanowiłam do was napisać... :oo2::eek:

Witam dziewczynki, ostatnio twardnieje mi brzuch i mam wrażenie że co raz czesciej mi się to zdarza... jakie macie doświadczenia pod tym względem:confused: Nie wiem w sumie czy to do końca tak dobrze dlatego postanowiłam do was napisać... :oo2::eek:

jak więcej leżę i odpoczywam i stosuję luteinę 3xdziennie to przestał. no może tak do 3-4 razy dziennie się to pojawia. ale bez luteiny i odpoczynku to miałam b.często

Mnie też twardnieje tak między 2 a 5 razy dziennie mniej więcej,ale też biorę luteinę 2x dziennie po 2 tab. i nospe 3 x dziennie 2 tab. i jest zdecydowaie lepiej-poza tym akurat ostatni tydzień mialam bardzo męczący(miałam sesję i prawie codziennie egzaminy)ale jak sporo leże i odpoczywam to jest ok.Tylko raz miałąm tak że cały dzien miałam twardy brzuch-zazwyczaj własnie na chwilkę kilka razy twardnieje,a są nawet teraz dni, że z raz dziennie-powiedz o tym na wszelki wypadek swojej lekarce-może zaleci ci nospe albo własnie luteinę,albo po prostu odpoczynek:)

mi sie zawsze stawial i teraz tez. jak duzo odpoczywam, to mniej, ale jak wstane - zaraz mam twardy. i nie biore nic na to (doraznie, jak np. jestem na zakupach i nie mam jak usiasc, to biore nospe), generalnie lekarz moj uznal, ze taka moja uroda i juz. w kazdej ciazy tak mialam.

mi sie zawsze stawial i teraz tez. jak duzo odpoczywam, to mniej, ale jak wstane - zaraz mam twardy. i nie biore nic na to (doraznie, jak np. jestem na zakupach i nie mam jak usiasc, to biore nospe), generalnie lekarz moj uznal, ze taka moja uroda i juz. w kazdej ciazy tak mialam.
no właśnie ja też tak miałam w każdej ciąży i się tym w ogóle nie martwię.
mam nawet wrażenie że w tej to mniej niż w pozostałych.
a fakt, jak idę na zakupy czy gdiześ wychodzę to biorę nospę i tyle:)

reklama

ja dostałam nospe forte 3 razy po 1 tabletce i lekarz kazał mi dużo leżeć. a szyjka też Ci się skraca? bo mi na przykład się bardzo krótka zrobiła ostatnio

Do góry