reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Hop hop melduje sie
U nas wporzo. Igi odpieluchowany i gadula jakich malo. Mielismy probe przedszkola ale nie podobala nam sie placowka i czekamy na luty na takie ktore nam odpowiada
Zębów mu jeszcze brakuje chyba 7 xD. Rosnie jak dziki, 95 cm 14 kg
U nas wporzo. Igi odpieluchowany i gadula jakich malo. Mielismy probe przedszkola ale nie podobala nam sie placowka i czekamy na luty na takie ktore nam odpowiada
Zębów mu jeszcze brakuje chyba 7 xD. Rosnie jak dziki, 95 cm 14 kg
Załączniki
dora032
Hej hej tak mnie naszło na wspominki
Śliczne te Wasze dzieciaki, wyrosły urwisy
Ja rosnę zaczęłam 32 tydzień. Franek urwis , a tak serio ta takie żywe srebro. Jest mega ruchliwy, ale i bardzo kochany.
Nie pamiętam, czy Wam pisałam, że na usg prenatalnym lekarka powiedziała, że będzie dziewczynka. Za dwa tygodnie okazało się, że jest siusiak i jak mój dr żartuje nadal sytuacja się nie zmieniła
Śliczne te Wasze dzieciaki, wyrosły urwisy
Ja rosnę zaczęłam 32 tydzień. Franek urwis , a tak serio ta takie żywe srebro. Jest mega ruchliwy, ale i bardzo kochany.
Nie pamiętam, czy Wam pisałam, że na usg prenatalnym lekarka powiedziała, że będzie dziewczynka. Za dwa tygodnie okazało się, że jest siusiak i jak mój dr żartuje nadal sytuacja się nie zmieniła
Załączniki
Wiiktoriiaaa
Śliczne dzieci Wam wyrosły.
Dora na kiedy termin?
I nas szogun straszny. Ale słodka i kochana. Nie chce się od cyca odstawić pomysłów brak
Dora na kiedy termin?
I nas szogun straszny. Ale słodka i kochana. Nie chce się od cyca odstawić pomysłów brak
KasiaMarysia23
Jeszcze ma czasŚliczne dzieci Wam wyrosły.
Dora na kiedy termin?
L
Lila2340
Gość
India9
No to Wam powiem, że moja to też taki mały szogun. Niegrzeczna, ruchliwia, pełna energii, wszędzie jej pełno i w dodatku tak słodka, że nie wierzę :-) jak wstaje o 6 rano tak kładę ją przed 20, a ona i tak wariuje w łóżku.... i spokojnie tej energii do północy by jej starczyło.
No Dora, czekamy [emoji8] chociaż może Ty już [emoji846]
No Dora, czekamy [emoji8] chociaż może Ty już [emoji846]
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Cześć dziewczyny
Melduję się po dłuższej przerwie, przepraszam, wiele się na to złożyło...
Życzę miłej niedzieli
Melduję się po dłuższej przerwie, przepraszam, wiele się na to złożyło...
Życzę miłej niedzieli