reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Dora mąż mi nie dał wytestowacWiki zdaj relacje jak działa sprzęt Cena kusząca
Jego wyroby
Piecze się kolejne ciasto
Także chyba fajny
Mąż pytał co jutro ma zrobić. Dodam że on z tych nie gotujących mężów, chyba że chciał zrobić czasem niespodziankę to wtedy tylko.
Załączniki
Ja mam lego LidloMixa magia [emoji14] robię wszystko dokładnie krok po kroku z przepisów z Thermomixa misa ta sama pojemność. Tylko varoma większa od tej z oryginalnego Thermomixa ja jestem zachwycona ciasto na kruche ciasteczka z przepisu Thermomix robię w 20sekund [emoji23]Ola pozdrów ją ode mnie albo któraś co z nią pisze
India taka zabawka Link do: Eldom MFC2000 Perfect Mix podobno perfekcyjna podróbka słynnego oryginału thermomix przepisy wszystko pasuje, 5 lat gwarancji. Zobaczymy
A kulka zapomniałam, Twój mąż to takie seksi ciacho na tych zdjęciach z granatem nie wyglądał na takiego modela
Dokładnie.. w moim 4 ponad. Bo nie całe 900 zł a 5200 zł to różnica ogromna. Tzn ja go nie kupowałam. To prezent ślubny od teściow ale jestem i tak mega zadowolonaJa zostałam testerka tefal cousine companion. Powiem Wam, że lepiej podróbe kupić bo że trzy tysiące w kieszeni jak jie więcej a to samo [emoji14]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Dziewczyny jak domyć ceramiczną patelnie nie niszcząc jej ? Smażyłam naleśniki i się po bokach mocno złapała.
Namocz ja najpierw. Żeby trochę odmokło. To może zejdzie wtedy delikatnie gąbka. Ja mam żel do mycia piekarników i wszystkich powierzchni szklanych,.metalowych itp bo nie rysuje ten żel, a rozpuszcza mocno wszystkie przypalenia, tłuszcz itp.Dziewczyny jak domyć ceramiczną patelnie nie niszcząc jej ? Smażyłam naleśniki i się po bokach mocno złapała.
KasiaMarysia23
Kati nie odejdzie , zmyłam sodą trochę. Chyba muszę kupić osobną patelke.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mamakulka
Od naleśników nie da rady doczyscic? Kurcze ciężki temat, mnie się to nie zdarzyło [emoji14]
Ja mam mało czasu bo ciągle stronę robimy z mężem, w ciągu dnia z młodym itp. Sprzedaż na razie wsrod znajomkow ale mam nadzieję, że jak ruszy strona to będzie.
Ja mam mało czasu bo ciągle stronę robimy z mężem, w ciągu dnia z młodym itp. Sprzedaż na razie wsrod znajomkow ale mam nadzieję, że jak ruszy strona to będzie.