reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Magda tez nie lubila, a teraz zdarza sie ze spi na brzuchu
1515180366-6c55b78c6066b37b-aaaaaa.jpeg

Wiki gratulacje;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mi nie oddali karty, ale podejrzewałam że tak może być i gdzieś ksero mam.

India a w tym tygodniu masz jakieś atrakcje?
W sumie jak się czujesz zawiedziona to wiesz...

U nas kolejny etap, dziecko zaczyna się przemieszczać. Zostawiłam ją przodem do pianinka a tu zaraz takie rzeczy
Zobacz załącznik 834312
I wczoraj zaczęłyśmy rozszerzenie diety :)

Piękna bobaska :-D

Wiki, nie mam żadnych atrakcji, oprocz tego, ze kupilam sobie wczoraj buty, ktore musze oddac, bo jednak nie leza idealnie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

India dlaczego? Nie wygodne?

Kupujcie coś dla siebie na wyprzedażach?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To do biegania. Nie wiem jak mierzylam, ale w domu sie okazalo, ze mi pieta w nich chodzi w gore i dol. Wymienilam na inne, ale i tak moje stare o niebo lepsze, tylko juz nie moge tego modelu znalezc....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No teraz wszędzie wyprzedaże w galeriach w pepco też .
Ja małemu i tu i tu kupiłam ciuszki za grosze
Naprawdę się opłaca.
Jeszcze wybiorę się pod koniec miesiąca do galerii to może większe będą wyprzedaże to znowu mu co kupię, zawsze większe biorę to dłużej chodzi:)
Dla siebie też coś kupie na wyprzedaży albo poza nią ale pierwsze co zawsze jakoś Tomek ważniejszy i lecę na dział dziecięcy odrazu .
Mamy chyba tak mają:D
Ale uwielbiam mu ciuszki kupować.
Nie kupuje hurtowo tylko jak widzę, że czegoś ma mniej albo coś mi się podoba i wiem , że będę go w to ubierać:-)

hejka, ja juz po@, chociz to troche dziwne bo nigdy tak krotko nie mialam, otoz byly plamienia, raz czy dwa pojawila sie krew i narazie to koniec, piersi mam nabrzmiale, sutki bola nadal jak sie je dotyka, a po @ zawsze mi malaly, nie wiem co o tym myslec,czy ktoras z was tak miala?

hejka, ja juz po@, chociz to troche dziwne bo nigdy tak krotko nie mialam, otoz byly plamienia, raz czy dwa pojawila sie krew i narazie to koniec, piersi mam nabrzmiale, sutki bola nadal jak sie je dotyka, a po @ zawsze mi malaly, nie wiem co o tym myslec,czy ktoras z was tak miala?
Zrób test nikt tutaj nie wiem czy jesteś w ciąży czy nie ;)

reklama
Pol99 ja tam bym się nie nakręcała. Ja już tak rożne okresy przechodziłam małe, duże, 1dniowe, tygodniowe, ulewy, plamienia, czerwone, brązowe i dopiero po fakcie jak urodziłam widzę jaka byłam... Żeby kogoś nie urazić głupia? raczej naiwna. Jak był okres to był, a jaki... No chyba że dosłownie plamienia to zdarzało się tu u dziewczyn zagnieżdżanie. No ale jak jest u Ciebie tego nikt nie wie. Różnie może być... W każdym razie powodzenia :)

Oj ja sobie nic nie kupiłam. Na Wiktorii ubranka już 250Zl wydałam. A sobie kiedyś tam kupię. Jak miała miesiąc to udało mi się kupić dla mnie trzy bluzy. Zimowa kurtkę... no kupienie kurtki w tym roku to był hit... :) Parę bluzeczek bardziej eleganckich by się przydało i spodnie ale jakoś się nie trafiły.

Do góry