reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola, gdybym nie czuła, że zaraz dostanę to bym poszła, a poza tym nie chce mi się z domu wychodzić. Pada i tak szaro buro, a test i tak lepiej z rana robić.
Ja sobie po prostu nie wyobrażam, że miałoby nas być więcej, jakoś tak mi do rzeczywistości nie pasuje

My też na przerywanym od 11 lat i dwie ciąże planowane.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ola, gdybym nie czuła, że zaraz dostanę to bym poszła, a poza tym nie chce mi się z domu wychodzić. Pada i tak szaro buro, a test i tak lepiej z rana robić.
Ja sobie po prostu nie wyobrażam, że miałoby nas być więcej, jakoś tak mi do rzeczywistości nie pasuje

My też na przerywanym od 11 lat i dwie ciąże planowane.

No to hohoho ja bym obstawiala okres tym bardziej :)

Jestem jakos w trakcie owulacji bo wczoraj zrobilam test owu i wyszly dwie kreski teraz starania i czekamy dwa tygodnie

Kati , Tobie na kiedy termin wychodzi?

29 sierpnia :) ale była szybko owu i zagnieżdżanie to może się przesunąć. Plus jeszcze szybciej jakiś tydzień od terminu bo CC będzie planowane

ckai9jcgjazlduyd.png

Kasia Wiki rośnie jak na drożdżach. Ma 4,5 miesiąca i 68 z niektórych sklepów jest na styk. A taka duża wcale po urodzeniu nie była. Taka chudzinka a teraz kluseczka.

India..... U mnie było tak że do końca myślałam że dostanę @ . Jak mąż pytał to mówiłam że ją czuję, że będzie za 2 godziny. I tak faktycznie było że czułam.

A teraz też miałam schize że ciąża bo zgaga taka i ból brzucha. Ale to chyba stres przed świętami z teściowa. Bo nie mając okresu i używając gumki to jest szansa bardzo bardzo bardzo bardzo nikła.

A płeć znasz? Jesli pisalas to przepraszam, moglam nie zarejestrowac

Wiadomo, ze lepiej wiedziec, ale jesli sie okaze, ze to ciaza to wole jeszcze jeden dzien nie wiedziec, chociaz wiadomo, ze finalnie bede sie cieszyla, tylko ten porod.... brrrr

Ola, nie zabezpieczamy sie i chyba czas to zmienic
Nie lubie gumek, tabletki anty zmniejszaja libido, a na wkladke poki co mnie nie stac. Cos musze wykombinowac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ten poród był lepszy niz z Radkiem więc 3 może byłby by najlzejszy:)
India dziewczynka będzie ;)
Super:)
Parka[emoji7]

Kati szybko zleci:)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry