reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja dziś zakupy przedślubne a synek byl u mojej mamy bo w piątek przez krtań miał zastrzyk że sterydu i do przedszkola do końca roku go nie puszczę

ckaiyx8d63pd6voi.png

Hejka. U mnie nawet spoko po świętach. Prezenty fajne:) lodówka prawie pusta bo tyle gosci nas odwiedziło przez ten czas że.hoho.
Ponoć panuje zapalenie oskrzeli teraz.... I szpitale pełne są...
U nas odpisać wszystko ok. Nawet nie wiem kiedy Amelce wyszly 2 ząbki
na dole. Zobaczyłam w pierwszy dzień świąt je:) I ida jedynki z góry teraz.

W rodzinie mojego męża jelitowke dzieciak miał i cała resztę zarazić. Na szczęście nas uprzedził i i nie pojechaliśmy do nich.
Frankowi wyszedł drugi ząb i chyba jeszcze coś się zbiera....

Ada ma siedem przebitych zebow i jeden przebijajacy sie.
A mi sie @ spoznia, ale czuje, ze dostane ....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie@ była miesiąc temu, dziś cisza.

My już mamy wszystkie 1-4 , trójki na dole już wyszły, ale nadal potok śliny. Ten katar utrudnia spanie:(.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety dziewczyny taki sezon chorób paskudnych.

Ja jestem.. hmm zmęczona świętami. Nie wiem czy to dobre określenie ale Wigilia i pierwsze święto było dla mnie straszne. Za to drugi dzień świąt bardzo miły. Straszne pod tym względem, że z teściowa moją tak jest. Jeden dzień u nich, drugi u ciotki i też była. No ciągle mi Wike gilgala a to po stopach a to gdzieś, myslalam że szału dostane. Na szczęście Wiki jest bardzo cierpliwa, i tak pojekiwala bo napalone jak w piekle. Pampers nawet odparzony, cala czerwona, trzymałam ją goła przykrytą w pieluszkę. Do tego wróciłam głodna.

reklama
Sliczna Wiki [emoji7]

No tak, ciezko jest znosic ataki na niemowlaki, niektorzy nie rozumieja, ze takie dzieci nie potrzebuja tysiaca bodzcow

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry