reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
U nas gil do pasa
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
MałaMi90
Hejka. U mnie nawet spoko po świętach. Prezenty fajne lodówka prawie pusta bo tyle gosci nas odwiedziło przez ten czas że.hoho.
Ponoć panuje zapalenie oskrzeli teraz.... I szpitale pełne są...
U nas odpisać wszystko ok. Nawet nie wiem kiedy Amelce wyszly 2 ząbki
na dole. Zobaczyłam w pierwszy dzień świąt je I ida jedynki z góry teraz.
Ponoć panuje zapalenie oskrzeli teraz.... I szpitale pełne są...
U nas odpisać wszystko ok. Nawet nie wiem kiedy Amelce wyszly 2 ząbki
na dole. Zobaczyłam w pierwszy dzień świąt je I ida jedynki z góry teraz.
KasiaMarysia23
U mnie@ była miesiąc temu, dziś cisza.
My już mamy wszystkie 1-4 , trójki na dole już wyszły, ale nadal potok śliny. Ten katar utrudnia spanie.
My już mamy wszystkie 1-4 , trójki na dole już wyszły, ale nadal potok śliny. Ten katar utrudnia spanie.
Wiiktoriiaaa
Niestety dziewczyny taki sezon chorób paskudnych.
Ja jestem.. hmm zmęczona świętami. Nie wiem czy to dobre określenie ale Wigilia i pierwsze święto było dla mnie straszne. Za to drugi dzień świąt bardzo miły. Straszne pod tym względem, że z teściowa moją tak jest. Jeden dzień u nich, drugi u ciotki i też była. No ciągle mi Wike gilgala a to po stopach a to gdzieś, myslalam że szału dostane. Na szczęście Wiki jest bardzo cierpliwa, i tak pojekiwala bo napalone jak w piekle. Pampers nawet odparzony, cala czerwona, trzymałam ją goła przykrytą w pieluszkę. Do tego wróciłam głodna.
Ja jestem.. hmm zmęczona świętami. Nie wiem czy to dobre określenie ale Wigilia i pierwsze święto było dla mnie straszne. Za to drugi dzień świąt bardzo miły. Straszne pod tym względem, że z teściowa moją tak jest. Jeden dzień u nich, drugi u ciotki i też była. No ciągle mi Wike gilgala a to po stopach a to gdzieś, myslalam że szału dostane. Na szczęście Wiki jest bardzo cierpliwa, i tak pojekiwala bo napalone jak w piekle. Pampers nawet odparzony, cala czerwona, trzymałam ją goła przykrytą w pieluszkę. Do tego wróciłam głodna.
Wiiktoriiaaa
reklama