reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Po gruźlicy ta karencja nopow jest najdłuższa... Ale teraz nikt nic nie bedzie wiązał z tym szczepieniem. Nie ma sie co nakręcac a zacząć diagnostykę.
Ania bądź spokojna ja wierzę, że wszystko będzie ok :*

India na eeg nie bylo zapisu ataku był stan przrdpadaczkowy. Mózg się odcinal tak jak przed atakiem zmieniały się fale itp a do samego ataku nie dochodziło. To był ciężki czas bo stałam juz na granicy żeby podajac decyzję o wdrozeniu leczenia Ale dałam Marysi czas.

Anka! Na podolszycach była przychodnia za galerią Wisła. Tam też przyjmował neurolog... nie pamiętam tylko czy priv czy na fundusz. Bo raz tam byłam z Marysia.

Ania daj znac
India na eeg nie bylo zapisu ataku był stan przrdpadaczkowy. Mózg się odcinal tak jak przed atakiem zmieniały się fale itp a do samego ataku nie dochodziło. To był ciężki czas bo stałam juz na granicy żeby podajac decyzję o wdrozeniu leczenia Ale dałam Marysi czas.

Anka! Na podolszycach była przychodnia za galerią Wisła. Tam też przyjmował neurolog... nie pamiętam tylko czy priv czy na fundusz. Bo raz tam byłam z Marysia.

Zyciowa a od czego ta padaczka sie pojawila u Marysi?

reklama
Ola u Marysi prawdopodobnie wyszło to z powodu zamartwicy, w jakiej się urodziła... niestety ale 1pkt przy narodzinach rzadko kiedy nie zostawia po sobie śladów...

Do góry