reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kupilam lodowke i czujnik sie wlaczal i jak to ojciec zaczal gadac ze taka droga i sie psuje, ze sie.ikonki swieca. Mowie mu ze dlatego ,bo odblokowalam klawisze ,a ten ze sie nie swiecily. To mu pokazuje ze moge je wlaczyc i wylacz yc ,a ten swoje ze sie psuje. Tlumaczylam mu ze nie moze byc dosunieta do ściany. I sie wkur..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia jaka już duża dziewczynka. Dawno jej nie pokazywałaś. Chyba ostatni raz jak huśtawkę kupiliście ale może źle kojarzę.

A Ty Ola pokazywałaś kiedyś tu swojego synka? W ogóle jak on ma na imię, bo też zawsze mówisz synek synek i ja w sumie nie pamiętam.

KasiaMarysia OMG masakra. Mój mąż też raz rzucił telefonem ale pancernym bardziej bałam się że panele się zniszczyły. A z tego to chyba mało co zostało. Ty to masz z tym ojcem... Gada podobnie jak babcia mojego męża.

Serio ze co?

Wiki mowisz i tłumaczysz 15000 razy, a ten swoje, dogaduje i widzi ze jestem zla. On sie nie potrafi powstrzymać...

No dokładnie o to mi chodzilo co Kulka napisała... dla mnie to mega dziwne... sam fakt agresji do starszej osoby. I to w takim stopniu...

Nie. On nie ,nie rozumie i nie pyta. Ta lodowka pikalala już 2 dzień. I on zaczal gadac ze się swieca ikonki, a sie nie swiecily. Ja mu mowie ze wlaczylam je, bo jak sa zablokowane to nic sie nie da zrobic. Takie zabezpieczenie przed dziećmi. A on swoje ze się cos popsulo. Pokazuje mu pare razy i mowie. W końcu wyszlam i slyszalam jak cos tam gada i rzucilam tym telefonem,bo serwis dopiero mial być za tydzien.

reklama
Do góry