reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Kupilam lodowke i czujnik sie wlaczal i jak to ojciec zaczal gadac ze taka droga i sie psuje, ze sie.ikonki swieca. Mowie mu ze dlatego ,bo odblokowalam klawisze ,a ten ze sie nie swiecily. To mu pokazuje ze moge je wlaczyc i wylacz yc ,a ten swoje ze sie psuje. Tlumaczylam mu ze nie moze byc dosunieta do ściany. I sie wkur..
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
Kasia jaka już duża dziewczynka. Dawno jej nie pokazywałaś. Chyba ostatni raz jak huśtawkę kupiliście ale może źle kojarzę.
A Ty Ola pokazywałaś kiedyś tu swojego synka? W ogóle jak on ma na imię, bo też zawsze mówisz synek synek i ja w sumie nie pamiętam.
KasiaMarysia OMG masakra. Mój mąż też raz rzucił telefonem ale pancernym bardziej bałam się że panele się zniszczyły. A z tego to chyba mało co zostało. Ty to masz z tym ojcem... Gada podobnie jak babcia mojego męża.
A Ty Ola pokazywałaś kiedyś tu swojego synka? W ogóle jak on ma na imię, bo też zawsze mówisz synek synek i ja w sumie nie pamiętam.
KasiaMarysia OMG masakra. Mój mąż też raz rzucił telefonem ale pancernym bardziej bałam się że panele się zniszczyły. A z tego to chyba mało co zostało. Ty to masz z tym ojcem... Gada podobnie jak babcia mojego męża.
KasiaMarysia23
Serio ze co?
Wiki mowisz i tłumaczysz 15000 razy, a ten swoje, dogaduje i widzi ze jestem zla. On sie nie potrafi powstrzymać...
Wiki mowisz i tłumaczysz 15000 razy, a ten swoje, dogaduje i widzi ze jestem zla. On sie nie potrafi powstrzymać...
Mamakulka
Sytuacja która Kasia przedstawilas jest lekko dziwna. Tata się Ciebie pyta o coś i czegoś nie rozumie a ty że złości w niego cisnęłaś telefonem?
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
KasiaMarysia23
Nie. On nie ,nie rozumie i nie pyta. Ta lodowka pikalala już 2 dzień. I on zaczal gadac ze się swieca ikonki, a sie nie swiecily. Ja mu mowie ze wlaczylam je, bo jak sa zablokowane to nic sie nie da zrobic. Takie zabezpieczenie przed dziećmi. A on swoje ze się cos popsulo. Pokazuje mu pare razy i mowie. W końcu wyszlam i slyszalam jak cos tam gada i rzucilam tym telefonem,bo serwis dopiero mial być za tydzien.
KasiaMarysia23
Nie rzucilam w ojca telefonem, czytajcie dokładnie
reklama
KasiaMarysia23
To ojciec, jaki by nie byl ,szacunek do niego mam.