reklama
Życiowa fajne jest też to ,że wszędzie masz pierwszeństwo jak jesteś z dzieckiem. Do samolotu do odprawy itd. Inna sprawa ,że wszyscy na około patrzą na Ciebie jakby Cię wzrokiem mieli zabić no bo wpychasz im się w kolejkę przecież Ale miałam to gdzieś w sumie
Życiowa
Fanka BB :)
Ciekawe czy u nas tez tak będzie. Mój mąż wyliczył że dojedziemy tak ze zostanie 15min do otwarcia odprawy... pewnie kolejka bedzie już... a pozwolili ci miec dla małej picie jakieś?
Ja wezme jakieś biszkopty czy coś... nie wiem jak ja małego mam zabawiac ponad 2 godziny xd może zaśnie haha liczę na to [emoji14]
Ja wezme jakieś biszkopty czy coś... nie wiem jak ja małego mam zabawiac ponad 2 godziny xd może zaśnie haha liczę na to [emoji14]
Mamakulka
Wiiktoriiaaa
Pata trzymam kciuki... Ale serio nie nakrecaj się tak, bo to nic dobrego nie przynosi.
Kasia i Życiowa udach wakacji!!
Ja już nie mogę przecież ona wisi ciągle na cycku i jej mało i mało. Wczoraj mówię ale Ty chochlik jesteś matka głodna, chata nie ogarnięta a Ty wiecznie na cycu to się uśmiechała, a raczej śmiała się ze mnie.
Ja już nie mogę przecież ona wisi ciągle na cycku i jej mało i mało. Wczoraj mówię ale Ty chochlik jesteś matka głodna, chata nie ogarnięta a Ty wiecznie na cycu to się uśmiechała, a raczej śmiała się ze mnie.
Możesz mieć wodę Jak będzie kolejka do odprawy to ją omijasz i idziesz na sam początek To jest Twoje prawo jak jesteś z dzieckiem małym Tak nam babka wczoraj z biura podróży powiedziała i wszystkim ludziom z dziećmi kazała iść na przód
Ada 30 min rozglądała się a później zasnęła przy cycku ,wstała dopiero jak się zbieraliśmy do wyjścia. Także luz. Mam nadzieję,że u Was też tak będzie
Ada 30 min rozglądała się a później zasnęła przy cycku ,wstała dopiero jak się zbieraliśmy do wyjścia. Także luz. Mam nadzieję,że u Was też tak będzie
viola150
Ale super, zazdroszczę Wam [emoji16][emoji16][emoji16] kurde my tak myślimy w przyszłości o wakacjach za granicą ale to jeszcze pewnie nie za rok czy dwa.
India też bym pewnie była podekscytowana [emoji3] oby Ada się szybko przyzwyczaiła. Na którą idziecie??
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
India też bym pewnie była podekscytowana [emoji3] oby Ada się szybko przyzwyczaiła. Na którą idziecie??
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Viki ona nie wisi bo glodna tylko chce ssac i byc przy Tobie .Pata trzymam kciuki... Ale serio nie nakrecaj się tak, bo to nic dobrego nie przynosi.
Pisałam Ci o mojej znajomej ? Ostatnio wyszlam z nia na spacer co 5 min musiała mala z wozka wyciągać bo sie darla i cyc ja uspokajal
I ona nie jadła tylko sobie ssala albo zasypiala
Ona juz jej dawala butelke itp mala wypila i sie darla zaraz znowu i znowu cyc i dziecka nie bylo ;D
I ona sama mowi ze ona chce byc przy niej a nie ze jest glodna smoczka tez nie chce
Minie zobaczysz jedne dzieci bardziej wisza drugie mniej
To 4 trymestr hehe
Ona nie potrzebuje duzo przecież ma zoladek jal piąstka