reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzwoneczek ale śliczny Uśmiech:) piękna jest.

India a moja na drzwiach od szafy dobrze sobie radzi:)
Zabezpieczenia miałam na rogi gumowe i ślady zostały. Zostały zbawienne zabezpieczenia kontaktów.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć cześć, troche czasu sie nie odzywalam,ale przeprowadzka nowa praca i ogarniecie wszystkiego pochlonego ogrom czasu. Nawet nie mialam kiedy za bardzo myslec czy sie udalo czy nie. Teraz jestem 2 dni po owulacji i starsznie piersi mnie zaczely bolec,gdzie zawsze niewielkie bole pojawiaja sie na tydzien przed @,a tu 2 tygodnie :eek: na pewno to nie moze byc zaden objaw ciazy bo przeciez nawet do zagniezdzenia nie doszlo,ale i tak zaciekawilo mnie to :rolleyes2: Teraz jest juz 6 cykl jak sie staramy, ajć dzidziu gdzie jesteś :sad:

Dziewczyny śliczne maluchy, wspolczuje z tymi ząbkami,wiem ze nie jest latwo bo mam chrzesniaka (prawie,bo chrzest 27 sierpnia) i tez zaczynaja mu juz jedynki wychodzic powolutku. A placz jest czasami nie do zniesienia:unsure: ale dostaje masc na dziaselka i jest mu lepiej,tylko dzioba od butli 'gryzie' i wszystkie zabawki jakie moze wsadzic do pysiaka :-D

Pozdrowionka mamusie :D:p

reklama
Do góry