reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A co do biegania za dziećmi to moja już doskonale wie czego nie może to specjalnie idzie tam :) mam w salonie 7 szuflad w RTV i po bokach w witrynach no i zawsze pędem do nich, co prawda nic w nich nie ma ale boję się żeby paluszków nie przyciela :( już patrzyłam te zabezpieczenia na allegro ale boję się bo one są na klej ze jak potem odkleje to razem z okleiną z szafek i po meblach będzie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
My mamy do szuflad takie zabezpieczenie na wkręty przykręcane i to wszystko wewnątrz szuflady że nawet jak później odkrecisz to nic nie widać. Kupione bodajże w Castoramie. I z tej samej serii mieliśmy do szafek.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O Viola muszę zobaczyć bo te na klej słabo mi się podobają

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
IMG_20170819_144424.jpg

IMG_20170819_144411.jpg

Tak to wygląda mniej więcej

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170819_144424.jpg
    IMG_20170819_144424.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 298
  • IMG_20170819_144411.jpg
    IMG_20170819_144411.jpg
    62,9 KB · Wyświetleń: 281
Dzwoneczku, goi się pomału. Teraz mi się łuszczy. Jak wychodzę i zakładam ubranie to foliuje, bo się boję, że przytrę czy coś....
Ja pewnie jeszcze koedyś jakiś zrobię, na razie mój nad kolejnym myśli.
Ale Zuzia jest do Ciebie podobna

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marysia, moja nie uderza o drzwi, czasem jeździ z drzwiami od szafy w przedpokoju co zwykle kończy się upadkiem

My z zabezpieczeń mamy tylko piankowe na kanty.
Radek był nauczony, że szaf i szuflad się nie otwiera. Ada na razie też nie otwiera

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry