reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A co do biegania za dziećmi to moja już doskonale wie czego nie może to specjalnie idzie tam :) mam w salonie 7 szuflad w RTV i po bokach w witrynach no i zawsze pędem do nich, co prawda nic w nich nie ma ale boję się żeby paluszków nie przyciela :( już patrzyłam te zabezpieczenia na allegro ale boję się bo one są na klej ze jak potem odkleje to razem z okleiną z szafek i po meblach będzie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
My mamy do szuflad takie zabezpieczenie na wkręty przykręcane i to wszystko wewnątrz szuflady że nawet jak później odkrecisz to nic nie widać. Kupione bodajże w Castoramie. I z tej samej serii mieliśmy do szafek.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O Viola muszę zobaczyć bo te na klej słabo mi się podobają

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
IMG_20170819_144424.jpg

IMG_20170819_144411.jpg

Tak to wygląda mniej więcej

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170819_144424.jpg
    IMG_20170819_144424.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 292
  • IMG_20170819_144411.jpg
    IMG_20170819_144411.jpg
    62,9 KB · Wyświetleń: 278
Dzwoneczku, goi się pomału. Teraz mi się łuszczy. Jak wychodzę i zakładam ubranie to foliuje, bo się boję, że przytrę czy coś....
Ja pewnie jeszcze koedyś jakiś zrobię, na razie mój nad kolejnym myśli.
Ale Zuzia jest do Ciebie podobna

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marysia, moja nie uderza o drzwi, czasem jeździ z drzwiami od szafy w przedpokoju co zwykle kończy się upadkiem

My z zabezpieczeń mamy tylko piankowe na kanty.
Radek był nauczony, że szaf i szuflad się nie otwiera. Ada na razie też nie otwiera

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry