reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

To chyba nie zawsze tak jest, ze jak sie czlowiek zle czuje to tego samego dnia do lekarza idzie, raz, ze samopoczucie moze nie pozwolic, a dwa, ze z miejscem moze byc ciezko.

Wysoka temp jest normalna przy wirusie ,,zoladkowym".
Marysia, jutro bedzie lepiej [emoji110]️[emoji110]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ale skoro puls i ciśnienie mierzy to musi sie bardzo źle czuć chyba...
Ja tez raczej do lekarzy nie chodzę z byle pierdola ale też jakoś daje wtedy radę domowymi sposobami sobie pomoc...

Nie mam z kim Magdy zostawić, a ja mam rodzinnego pediatrę wiec za wiele mi nie pomoże. Jeszcze się będzie czepiała, że Magda nie ma 3 dawki. Także w domu przechorowałam. P mi wcale nie pomógł , jeszcze się z nim pokłóciłam ,a Magda uwieńczyła to wszystko mega guzem na pół czoła. Aż się popłakałam z tego wszystkiego.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas popołudniu była Bartka kuzynka z mężem i 3-miesiecznym synkiem i poprosili mojego o bycie chrzestnym małego. Będzie miał trzeciego chrześniaka a w sumie będzie 4 [emoji33]

Ja za mała jeszcze biegać nie muszę... Nie raczkuje, jak chce to gdzieś podpelznie. Czasem wsadzę w chodzik to wtedy albo okupuje lustro w korytarzu albo kontakty albo kuchnię. Nie mam drzwi w pokoju więc nie zamykam. Jeszcze szafek nie zabezpieczyliśmy ale będzie trzeba kupić takie zamykania jak mieliśmy przy Filipie.

Co do obiadków to częściej daje słoik niż gotuje ale jak gotuje to zazwyczaj ziemniak, marchew i kawałek mięska ze skrzydełka i do tego albo burak, albo fasolka, albo kalafior, albo brokuł.
Dziś jadła naszą pomidorowa z makaronem tylko odlalam zanim mocniej przyprawilam.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Marysia współczuję wirusa... Mam nadzieję że już lepiej się czujesz?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tam Marysia?

No Viola, u mnie M ma dwie chrześnice, a być może jeszcze trzecia mu się trafi. Tak w ogóle to dzisiaj jedziemy do tych chrześnic, bo jedna urodziny wczoraj miała [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marysiu lepiej dziś?

Ja mam dwie chrzesniaczki w tym samym wieku i obie w tamtym roku miały komunię a mój mąż ma jednego chrzesniaka ale podejrzewam że to nie koniec jeszcze bo ma dwójkę rodzeństwa które jeszcze nie mają założonych rodzin.
India jak tatuaż? Moja siostra napatrzyla się na mój i w środę też zrobiła. Ale prawda jest ze to wciąga bo już bym drugi z chęcią zrobiła :) podobają mi się takie koronkowe bransoletki na nadgarstku hmm może kiedyś :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

A co do biegania za dziećmi to moja już doskonale wie czego nie może to specjalnie idzie tam :) mam w salonie 7 szuflad w RTV i po bokach w witrynach no i zawsze pędem do nich, co prawda nic w nich nie ma ale boję się żeby paluszków nie przyciela :( już patrzyłam te zabezpieczenia na allegro ale boję się bo one są na klej ze jak potem odkleje to razem z okleiną z szafek i po meblach będzie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
moj Fifi je wszystko to co my jemy. zupy obiady gulasze wszystko tylko mleka nie chce pic chyba ze ze szklanki to tak.

ja za nim tez nie biegam puszczam i niech lata on juz pare razy palce przycial szafka czy drzwiami i dalej sie czepia ale nie przycina sobie tylko normalnie otwiera zamyka bo sie nauczyl najbardIej sie czepia tv bo jest nisko to stamtad go musze zabierac bo nawet jak pozastawiane to dojdzie . chyba ze u kogos jestem to wtedy wiadomo trzeba sie troche nalatac.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry