reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja malemu od początku dodawalam listek laurowy, kilka ziarenek pieprzu. Ziele angielskie... troszkę soli...
Ale szczerze to mu może miesiąc takie zupki robiłam a pozniej dałam normalne zupy które dla Marysi gotuje bo mi sie bawić nie chce... [emoji14]

reklama
My na słoiczkach jedziemy. Nie mam wyrzutów, bo przecież to nie jest gorsze, tyle że bardziej kosztowne.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dla mnie słoiki maja jeden smak bo głównie w składzie panuje marchew dlatego nie daje. Chyba że na wyjazd lub wypad na wycieczkę to owszem. Gorsze nie są i łatwiej jest ale igi je sam więc to samo co my.

Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Nie no Kulka, urozmaicam. Jest dynia, sa pomidory, kalafiorowa, pasternak.
Fakt, ze Ada duzo smakow nie moze jesc ze wzgledu ma alergie. Dla mnie to po prostu wygoda i w sumie przy Radku tez ze sloiczkami bylam zaprzyjazniona

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1503057464-aaaaaa.jpeg

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Pięknie Igi zjada.

My po drzemce, nic lepiej. Obudziły mnie moje lodowate stopy.
W dodatku puls 110 o 12 , jak P przyjedzie zmierze jeszcze raz.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry