reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Witam. Mam pytanie - miała z Was tak,że testy były negatywne przed i w dniu @ a jednak byłyście w ciąży ?

U mnie w dniu @byl cień cienia.
1501693244-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mialam takie zalecenia że mam czekać ilość dni z najdłuższego okresu plus 2 tyg i dopiero iść do lekarza. Kilka takich wizyt mialam wcześniej... luteina i wywoływanie okresu, a raczej przywracanie... wtedy tez tak poszłam i się okazało że to prawie koniec 1 trymestru

Heja, straszna cisza tutaj ostatnio.
Meldujcie, co slychac [emoji16]

Dzwoneczku, strach jest? Czekam na wiesci od Ciebie, musze wiedziec jak bardzo bolalo [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Straszna cisza
Sezon wakacyjny
Dziewczyny mam pytanie odnośnie higieny siusiaka Trzeba odciągnąć ten napletek czy nie Zdania są podzielone Zalecają ze po roku ale starsze osoby twierdzą ze od razu

reklama
Do góry