reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

W ogóle położna mówiła że one nawet tego zbytnio nie czytają, bo to co piszą kobietki ogólnie jest realizowane a jak ktoś sobie pisze że życzy sobie oddzielna sale z łazienką to sorry nikt nie wyczaruje. Ja mam z takich rzeczy poza podstawowych że nie życzę sobie studentów. Wiem że na kimś się muszą uczyć no ale ja dziękuję.

reklama
Biedak ale pogryziony Ja po komarach mam mega bomble.
Brzuszek cudny.
Ja plan porodu wypelnialam po przybyciu na porodowke i duzo odbyło się inaczej więc nie czytają przynajmniej u mnie.

Ja tak samo wypełniłam jak przyjechałam po odejściu wód.
Pamiętam to jak dziś[emoji7]

Ja też bym mogła mieć drugiego bobasa.
Chociaż 1.to niemożliwe 2. Było by mi cieżko.

P nie docenia że ojciec mi bardzo pomaga. Ostatnio walną tekst - Inni mają wiecej dzieci i sobie radzą.
Poczułam jakby mnie walnął w policzek. On nigdy nie został z Magdą sam, nigdy nie zajął się nią dłużej niź 1h.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
India na następny tydzień się umówiłam mam dziś zdecydować albo czwartek albo piątek ale zmieniłam zdanie i nie robię na nodze tylko na ręku bo tak pomyślałam że na nodze to widać tylko w lato (ale szczerze to jakiś cykor mnie ogarnia) . India a Ty w którym miejscu robisz ?
Wiki przy mnie były dwie studentki i się cieszę bo duzo mi pomagaly ciągle wody moje wycieraly z ziemi bo chlustalo ze mnie bardzo pomagaly wstawać i siedzieć na piłce a tak bym była sama. A potem było mi wszystko jedno kto jest przy porodzie z tego bólu to człowiek nawet nie zwracal uwagi.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Marysiu tak juz jest z tymi Chłopami póki nie doświadcza tego na własnej skórze to się nie przekonają ze to nie jest lekko.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczku, ja na udzie robie, z przodu.
Fajnie, ze masz taki bliski termin. Ja to czekam i czekam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marysia, ale, ze on Ci zarzuca, ze z jednym rady nie dajesz?? A niby czemu sama masz sobie radzic? Wzial odpowiedzialnosc za Madzie przeciez. W domu Ci chociaz pomaga?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry