Marysia czy Madzia Ciebie nie gryzie podczas karmienia? Bo ona ma już kilka ząbków no nie? Ada ma jednego i tak mnie pogryzła że masakra. Smaruje ta maścią na sutki z ziaji i bepanthenem też próbowałam ale średnio to pomaga. Może macie jakieś rady kochane ?
reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Dzien dobry
Kasia zdarzyło się pare razy, że mnie złapała ale nie pogryzła. Jak mnie tak ugryzła to zabierałam pierś i mówiłam, że nie wolno.
Ostatnio myślałam, że mnie tak mocno ciągnie, a tu kanalik mi się zapchał i zator zrobił.
Pata [emoji110][emoji110]
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia zdarzyło się pare razy, że mnie złapała ale nie pogryzła. Jak mnie tak ugryzła to zabierałam pierś i mówiłam, że nie wolno.
Ostatnio myślałam, że mnie tak mocno ciągnie, a tu kanalik mi się zapchał i zator zrobił.
Pata [emoji110][emoji110]
Anka_32
Dziewczyny mozna cos lyknac na przeziębienie przy kp?
Boli mnie gardło wiec sie ratuje tantum verde i tabletkami *spam* ale mnie pobiera bardziej. A jakies "normalne" tabletki na gardlo można?
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Boli mnie gardło wiec sie ratuje tantum verde i tabletkami *spam* ale mnie pobiera bardziej. A jakies "normalne" tabletki na gardlo można?
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Ja też[emoji23]
Anka tamtum verde jest dobre ile dni bierzesz?
Anka tamtum verde jest dobre ile dni bierzesz?
Ja też myślałam że już po teście będzie
Marysia no właśnie czytam że trzeba przerywać karmienie i mówić dziecku że nie wolno. To chyba jedyna metoda tyle że wymaga czasu. Eh me biedne sutki
Anka tantum Verde ja też tylko bralam. Nie wiem co jeszcze by można.
Marysia no właśnie czytam że trzeba przerywać karmienie i mówić dziecku że nie wolno. To chyba jedyna metoda tyle że wymaga czasu. Eh me biedne sutki
Anka tantum Verde ja też tylko bralam. Nie wiem co jeszcze by można.
reklama