reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia czy Madzia Ciebie nie gryzie podczas karmienia? Bo ona ma już kilka ząbków no nie? Ada ma jednego i tak mnie pogryzła że masakra. Smaruje ta maścią na sutki z ziaji i bepanthenem też próbowałam ale średnio to pomaga. Może macie jakieś rady kochane ? :)

reklama
Dzien dobry:)

Kasia zdarzyło się pare razy, że mnie złapała ale nie pogryzła. Jak mnie tak ugryzła to zabierałam pierś i mówiłam, że nie wolno.
Ostatnio myślałam, że mnie tak mocno ciągnie, a tu kanalik mi się zapchał i zator zrobił.

Pata [emoji110][emoji110]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mozna cos lyknac na przeziębienie przy kp?
Boli mnie gardło wiec sie ratuje tantum verde i tabletkami *spam* ale mnie pobiera bardziej. A jakies "normalne" tabletki na gardlo można?

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Anka, wspolczuje. Ja niczego poza tantum noe stosowalam przy kp, wiec nie wiem.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też myślałam że już po teście będzie :p
Marysia no właśnie czytam że trzeba przerywać karmienie i mówić dziecku że nie wolno. To chyba jedyna metoda tyle że wymaga czasu. Eh me biedne sutki :p
Anka tantum Verde ja też tylko bralam. Nie wiem co jeszcze by można.

Od rana cisza. Nie spina sie tak bardzo a przede wszystkim nie boli [emoji1307]

@anka spróbuj isla mint. Można w ciąży i podczas karmienia wg mojego gina.

@Pata dawaj tu testa jak najszybciej [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Anka fervex można brać na noc. Duuuuzo Wit c ja brałam ta 1000 albo rytunoscorbin po 5 tabsow. Duuuuuzo kapusty kiszonej i ogórków. Probiotyk.

Do góry