reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny wybaczcie dluga nieobecnosc,ale wyjazdy urlopy,pakowanie i wybija czlowieka z rytmu. Dzis mam w koncu wolniejszy dzien wiec zaraz zabieram sie za nadrabianie wiadomosci (ok 400 :D ).
U mnie na razie dobrze,bez.chorob, 2 dzien opóźnienia @ :) ale nie nakrecam sie za bardzo, bo mam w sumie objawy jak zawsze przed,tj. bol piersi po bokach (moze troche bardziej wrazliwe niz przy ostatniej) i bole podbrzusza z lewej strony,ciagle latam do lazienki sprawdzic czy to @ ,ale dalej brak,zazwyczaj w nocy mnie dopada

reklama
Dziewczyny wybaczcie dluga nieobecnosc,ale wyjazdy urlopy,pakowanie i wybija czlowieka z rytmu. Dzis mam w koncu wolniejszy dzien wiec zaraz zabieram sie za nadrabianie wiadomosci (ok 400 :D ).
U mnie na razie dobrze,bez.chorob, 2 dzien opóźnienia @ :) ale nie nakrecam sie za bardzo, bo mam w sumie objawy jak zawsze przed,tj. bol piersi po bokach (moze troche bardziej wrazliwe niz przy ostatniej) i bole podbrzusza z lewej strony,ciagle latam do lazienki sprawdzic czy to @ ,ale dalej brak,zazwyczaj w nocy mnie dopada
To czemu nie zrobisz testu??:)
Gdzie byłaś na urlopie? Jak tam Twój pośladek? O ile dobrze pamiętam niefortunnie upadłaś.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Pata, juz tutaj relacjonuj gdzies byla i czemu jeszcze z testem sie ociagasz ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie wiem czy to nie za wczesnie,duzo slyszalam ze tydzien po terminie @ najlepiej. A tylek juz dobrze :D pierwsze 3 tygodnie byly najgorsze :p
Urlop koncze jutro,dzisiaj pakowanie i z rana wyjazd , jestesmy nad naszym morzem w Ostrowie :) fajne spokojne miasteczko,ale pogoda dopiero od wczoraj dopisuje i juz dosyc mocno sie spalilam w ten jeden dzien :D

India, mi tez jest bardzo ciezko,ale aktualnie wybieram sie na plaze wiec jakos czas zleci. Cos czuje ze jak wroce do domu to od razu zajrze do apteki. Tak bardzo chce zobaczyc w koncu te dwie kreski <3 dzieki temu urlopowi troche nie myslalam o tym i nie dalam sie zwariowac jak wczesniej,dopiero wczoraj cos przestalo grac bo @ sie nie pojawiła :D :) <3

1499425436-aaaaaa.jpeg

Juz jest wozek ;) tylko ze maly twierdzi ze to niuni jest.
Cyprian=niuniu
Amelka=dzidzi
Jak mowie mu ze to jest Amelki wozek to to mowi ze nie ze to niuni

Bardzo boli mnie brzuch dzisiaj. Od krzyża, przez podbrzusze aż do kolan.
Wzięłam leki. Ale i tak kiepsko sie czuje.
Oby nic sie nie rozkręciło. [emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry