reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzięki mam nadzieję że macie rację, po zdjęciach biorę się za ogarnianie na czworaka. I prasowanie dla Małej :) te apteczne rzeczy mnie przerastają, po co czego ile. Niby takie to oczywiste... A jednak

Hej paraplu :) faktycznie dawno Cię nie było, co u Ciebie?
A jak sie wgl czujesz? Ktory to tydzien?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaa jejku pamietacie mnie [emoji7] ale mi sie milo zrobilo!

Matko nie wiem co ostatnio pamietacie. Rok temu, moze pamietacie, stacilam ciaze. No a teraz leci mi 7tc [emoji173]
W piatek mialam USG, maluch ma 2,6mm i bijace serduszko. 4 lipca kolejne USG.

A tak to po staremu :) mieszkam nadal w Holandii, na szczescie duuuzo mniej pracuje i widze po sobie, ze w duzo lepiej sie czuje. Mam nadzieje, ze to pomoze dzidziusiowi :)

Przejrzalam ostatnie kilka stron aby zobaczyc co altualnie u Was i widze, ze dzieci i wyprawki glownym tematem. Super :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aaa jejku pamietacie mnie [emoji7] ale mi sie milo zrobilo!

Matko nie wiem co ostatnio pamietacie. Rok temu, moze pamietacie, stacilam ciaze. No a teraz leci mi 7tc [emoji173]
W piatek mialam USG, maluch ma 2,6mm i bijace serduszko. 4 lipca kolejne USG.

A tak to po staremu :) mieszkam nadal w Holandii, na szczescie duuuzo mniej pracuje i widze po sobie, ze w duzo lepiej sie czuje. Mam nadzieje, ze to pomoze dzidziusiowi :)

Przejrzalam ostatnie kilka stron aby zobaczyc co altualnie u Was i widze, ze dzieci i wyprawki glownym tematem. Super :)

To życzę spokojnej ciazy:)

Az zateskniłam za swoim ciążowym brzuszkiem[emoji45]

Wiki ja 2 tyg przed porodem komode skręcałam[emoji13]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu, super, ze czekasz na maluszka :-) ciesze sie :-)

Marysia, to chyba normalne przy kp, ze okres przychodzi kiedy chce...?

Paraplu Super!

Ja to chyba pójdę po tabletki... obawiam się że akurat ten durny pierwszy okres dostanę na urlopie i popsuje mi odpoczynek.. :(

Wiki ogarniesz wszystko spokojnie a w sumie zawsze można coś dokupić Tak jak nuiska pisze podstawowe rzeczy na początek Ja tez jakoś przed miałam panike ze nie gotowe wszystko Kup pieluchy Ito sporo

reklama
Do góry