reklama
dora032
Fanka BB :)
jaka pannica jużTak Dora to nogi drugiej mojej cory
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
dzwoneczek85
Hej
A no Dora urosła już mi panna a niedawno była taka jak Zuzia ten czas tak szybko leci ze szok
Mamusie dzieciaczki w podobnym wieku do Zuzi zmienilyscie już fotelik samochodowy na ten większy? Bo ja się zastanawiam czy to już pora ponieważ nie bardzo chce mi jeździć w tym nosidle ale znowu mi jest wygodniej ja w tym gdzieś wziac niż ja wyciągać z samochodu i nieść na rękach
A no Dora urosła już mi panna a niedawno była taka jak Zuzia ten czas tak szybko leci ze szok
Mamusie dzieciaczki w podobnym wieku do Zuzi zmienilyscie już fotelik samochodowy na ten większy? Bo ja się zastanawiam czy to już pora ponieważ nie bardzo chce mi jeździć w tym nosidle ale znowu mi jest wygodniej ja w tym gdzieś wziac niż ja wyciągać z samochodu i nieść na rękach
Wiki z tych zdjęć co wstawiłaś to będą pasować, ja np. mam olche jasną i ciemniejszą i pasuje jak świni siodło dlatego zmieniam na białe. Jak kupujesz nowe łóżeczko to ja Ci doradzę kupić 2w1 z opcją na tapczanik. Sama się zastanawiam czy kupić nowe właśnie takie czy to przemalować.
Pata łoo matko. A jak Ty to zrobiłaś? Upadłaś? Chyba mnie coś ominęło .
Kulcia fajne rozwiązanie. A to turystyczne ma z boku jakiś wyjście , żeby Igi sam mógł wychodzić i wchodzić ?
Dora słodki maluszek. Ulewa Ci ? Moja do tej pory śpi na klinie ale chyba jej już go zdejmę.
Kasia moje dwie znajome leciały z takim maluszkiem i nie były to miłe loty. Ogólnie dzieci źle się czuły i marudziły, ale jakoś dały radę
Na rolkach pies wlecial mi pod kolka i nie chcialam jej krzywdy zrobic bang jakas dziura musiala byc i tylkiem na asfalt i dziekuje
Jejka dziewczyny,dlugo mnie nie bylo i widze duzo mnie ominelo :0 Cudne dzieciaki <3 Czy mamy tu jeszcze jakas brzuchatke?
U mnie szykuje sie przeprowadzka ide na troche mieszkac z teściową a po wakacjach moze juz na swoje Tyłek już nie dokucza,ale czasami daje o sobie znac a dopiero 3 tygodnie od wypadku
A co do dzidzi, dalej nic cos czuje ze i w tym cyklu nic teraz moze za duzo stresu byc, ale próbujemy dalej, nie skupiajac sie na tym az tak, tylko bardziej na przyjemności moze macie jakies rady jak mozna sie wspomóc by w koncu sie udalo? Nie powiem troche mnie to dobija i winie siebie ze nie mogę zajść w ciążę
U mnie szykuje sie przeprowadzka ide na troche mieszkac z teściową a po wakacjach moze juz na swoje Tyłek już nie dokucza,ale czasami daje o sobie znac a dopiero 3 tygodnie od wypadku
A co do dzidzi, dalej nic cos czuje ze i w tym cyklu nic teraz moze za duzo stresu byc, ale próbujemy dalej, nie skupiajac sie na tym az tak, tylko bardziej na przyjemności moze macie jakies rady jak mozna sie wspomóc by w koncu sie udalo? Nie powiem troche mnie to dobija i winie siebie ze nie mogę zajść w ciążę
reklama
dora032
Jejka dziewczyny,dlugo mnie nie bylo i widze duzo mnie ominelo :0 Cudne dzieciaki <3 Czy mamy tu jeszcze jakas brzuchatke?