reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Oo ale tu pusto! Dziewczyny ja jestem u rodziny na wakacjach to nie mam czasu. Net slaby. Buziaki

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Tak Dora to nogi drugiej mojej cory
1497873415-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
jaka pannica już

Hej
A no Dora urosła już mi panna a niedawno była taka jak Zuzia :) ten czas tak szybko leci ze szok :(
Mamusie dzieciaczki w podobnym wieku do Zuzi zmienilyscie już fotelik samochodowy na ten większy? Bo ja się zastanawiam czy to już pora ponieważ nie bardzo chce mi jeździć w tym nosidle ale znowu mi jest wygodniej ja w tym gdzieś wziac niż ja wyciągać z samochodu i nieść na rękach

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki z tych zdjęć co wstawiłaś to będą pasować, ja np. mam olche jasną i ciemniejszą i pasuje jak świni siodło dlatego zmieniam na białe. Jak kupujesz nowe łóżeczko to ja Ci doradzę kupić 2w1 z opcją na tapczanik. Sama się zastanawiam czy kupić nowe właśnie takie czy to przemalować.

Pata łoo matko. A jak Ty to zrobiłaś? Upadłaś? Chyba mnie coś ominęło .

Kulcia fajne rozwiązanie. A to turystyczne ma z boku jakiś wyjście , żeby Igi sam mógł wychodzić i wchodzić ?

Dora słodki maluszek. Ulewa Ci ? Moja do tej pory śpi na klinie ale chyba jej już go zdejmę.

Kasia moje dwie znajome leciały z takim maluszkiem i nie były to miłe loty. Ogólnie dzieci źle się czuły i marudziły, ale jakoś dały radę :)

Na rolkach :D pies wlecial mi pod kolka i nie chcialam jej krzywdy zrobic bang jakas dziura musiala byc i tylkiem na asfalt i dziekuje :D

Jejka dziewczyny,dlugo mnie nie bylo i widze duzo mnie ominelo :0 Cudne dzieciaki :D <3 Czy mamy tu jeszcze jakas brzuchatke? :D

U mnie szykuje sie przeprowadzka ;) ide na troche mieszkac z teściową :D a po wakacjach moze juz na swoje :) Tyłek już nie dokucza,ale czasami daje o sobie znac a dopiero 3 tygodnie od wypadku :D

A co do dzidzi, dalej nic :( cos czuje ze i w tym cyklu nic :( teraz moze za duzo stresu byc, ale próbujemy dalej, nie skupiajac sie na tym az tak, tylko bardziej na przyjemności :) moze macie jakies rady jak mozna sie wspomóc by w koncu sie udalo? Nie powiem troche mnie to dobija i winie siebie ze nie mogę zajść w ciążę :( :(

reklama
Jejka dziewczyny,dlugo mnie nie bylo i widze duzo mnie ominelo :0 Cudne dzieciaki :D <3 Czy mamy tu jeszcze jakas brzuchatke? :D

U mnie szykuje sie przeprowadzka ;) ide na troche mieszkac z teściową :D a po wakacjach moze juz na swoje :) Tyłek już nie dokucza,ale czasami daje o sobie znac a dopiero 3 tygodnie od wypadku :D

A co do dzidzi, dalej nic :( cos czuje ze i w tym cyklu nic :( teraz moze za duzo stresu byc, ale próbujemy dalej, nie skupiajac sie na tym az tak, tylko bardziej na przyjemności :) moze macie jakies rady jak mozna sie wspomóc by w koncu sie udalo? Nie powiem troche mnie to dobija i winie siebie ze nie mogę zajść w ciążę :( :(

Do góry