reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzwoneczku lepiej... od środy dostaje antybiotyk dozylnie i w sumie dziś pierwszy dzień bez gorączki... może jutro nas wypisza... mam dosyć spania na podłodze :/

reklama
Snapchat-1257861643.jpg
zdjęcie z dziś :)

Załączniki

• Snapchat-1257861643.jpg
    Snapchat-1257861643.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 204
Dzwoneczku, hej, Ada juz raczkuje :-) pieknie to wyglada:-)

Zyciowa, wspolczuje. Spanie w szpitalu na podlodze jest mega srednie, sama koedys doswiadczylam. Oby Tymi szybko zdrowial :-*

Lee, ale pieknie wygladasz :-* to juz 27 tc, wiec lez dzielnie, bedzie dobrze, oby chociaz z miesiac jeszcze.
Gratulacje ,,nocnikowe" :-)

My tez w tygodniu na szczepienie idziemy, i przerwa do konca roku, uf

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ojej biedny Tymi :( wspolczuje spania na podlodze. Duzo zdrowka życzę !
Lee to teraz duzo leż i odpoczywaj oby dzidziuś jak najdłużej był w brzuszku

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

I India super ze Ada już raczkuje wstaw zdjęcie ciekawi mnie kiedy Zuzia zbierze się do raczkowania

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i kłopotów cześć dalsza.
Mam problem z szyjka, która jest już gotowa do porodu. Wewn ujście zaczyna sie otwierać. Wiec leki i bezwzględne leżenie.
Trudny ten rok dla mnie. [emoji22]

Poza tym Dzidziuś rośnie ma już 1150g i wieeelką główkę, gin sie śmieje, że intelektualista rośnie
Najmłodszy coraz lepiej radzi sobie z nocnikiem i spi bez pampersa. Także sukces.

To my 27tc
1497628347-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super brzusio. Oby intelektualista jak najdłużej w nim siedział :)

Do góry