reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moj Sławek sam brał kredyt na mieszkanie i remont. Bank liczy od ceny nieruchomosci która chcesz kupić. Oni mają rzeczoznawców swoich i na podstawie wyceny i zarobkow okreslaja ratę i musi ci zostać okreslona ilość kasy wg ich standardów na życie po opłaceniu rat... Tak w skrócie.

reklama
Moj Sławek sam brał kredyt na mieszkanie i remont. Bank liczy od ceny nieruchomosci która chcesz kupić. Oni mają rzeczoznawców swoich i na podstawie wyceny i zarobkow okreslaja ratę i musi ci zostać okreslona ilość kasy wg ich standardów na życie po opłaceniu rat... Tak w skrócie.

[

A jak nie mam nieruchomosci tylko dzialke i podstawowa umowe ?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem jak z wyceną domu pod budowę... my korzystaliśmy z doradcy i wszystko fajnie tłumaczył i sprawdzał. Może warto żebyście do takiego doradcy finansowego poszli i sie dowiedzieli. My byliśmy w open finanse.

My wynajmowaliśmy mieszkanie ponad rok i stwierdziliśmy, ze to bez sensu komuś dawać kasę i nic z tego na dłuższą metę nie mieć. Mój M wziął kredyt na siebie i mamy ratę niższa niż placilismy za wynajem no i "płacimy sobie" ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Heja :) ja tak wpadlam jedynym okiem na posty rzucilam, ale nie mam jak i kiedy napisać. Ogólnie odzylo trochę forum, dawno tyle stron nowych nie bylo.

Wymeczona dziś jestem, maz mial malowac ale najpierw trzeba bylo zabrać kanapę ktora odkupila tesciowa. Ile bylo zachodu zeby wyszła. Teraz moj obkleja taśma a rano wstanie o 6 malowac na bialo a wieczorem kolor.

Teściowa mnie zdenerwowala, wpada na chwile i kota mi meczy. Juz biedny mial kurwiki w oczch hy robił i chcial ja dziabnac. Więcej niech mu dokucza i za ogon ciagnie. Wrrr poszla i Nikodem się uspokoil. Zuza nawet nie wyszła, poszla pod grzejnik, tez zadowolona nie byla z wizyty. Ona ogolnie jak na ta rase przystalo, mało goscinna.

reklama
Do góry