reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

no wlasnie jak poloze mala na brzuszku to tylko troche pupe do gory podniesie a tak to lezy jak kloda.... mamy dwa tyg i jak nie bedzie poprawy to rehabilitacja wlasnie. a dzis bylam z malym na bilansie to wazy 13,6 kg iwszustko jest ok tylko mamy jechav do chirurga z jaderkami bo sie calkowicie chowaja i trzeba sprawdzic

reklama
Hej hej :)
Pierwsza noc w domu za nami i powiem wam że to była z lepszych nocy odkąd się Bartek urodził :) a rano w ogóle nie mogłam się ogarnąć... Dobrze ze Z ma urlop ale od poniedziałku idzie do pracy wiec nie wiem jak ja te poranki będę ogarniać hehe

Bartek dostał skierowanie do poradni rehabilitacyjnej i neurologicznej. I tak do poradni rehabilitacyjnej z dopiskiem pilne pierwszy wolny termin w październiku, a do neurologa dopiero w 2018!!!!!! Oczywiście prywatnie neurologa mamy 11 maja.... A rehabilitanta też już umówiłam oczywiście prywatnie.... Masakra z tym nfz. Dobrze ze u nas "tylko" rączka ale jak.ktos ma poważne problemy neurologiczne? Szok

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
ja się ciesze ze w Płocku mialam znajomości w przychodni rehabilitacyjnej (koło biedronki... nie pamiętam juz nazw ulic) i z dnia na dzień sie z małą dostałam bo to prawda z tymi terminami masakra jakaś... . a do neurologa jeździłam do warszaway na wawer prywatnie...

czesc dziewczyny
smile.gif

Jestem tu nowa. Potrzebuje Waszej pomocy. Spójrzcie proszę na to zdjęcie i dajcie znać czy Wy tam coś widzicie? kreseczka w rzeczywistości jest ciut ciemniejsza ale nie wiem co o tym myśleć????

Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 57e1c9c9a9ffa.jpg

ja się ciesze ze w Płocku mialam znajomości w przychodni rehabilitacyjnej (koło biedronki... nie pamiętam juz nazw ulic) i z dnia na dzień sie z małą dostałam bo to prawda z tymi terminami masakra jakaś... . a do neurologa jeździłam do warszaway na wawer prywatnie...

No właśnie tam koło biedronki takie terminy. Ale nam potrzebne wskazówki jak ćwiczyć ta rączkę więc umówiłam się prywatnie do rehabilitanta.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ;)

India dzieki, uroda po mamusi hihihi a tak poważnie to ciężko stwierdzić do kogo Jasio podobny, chyba sam do siebie ;) co do tego jak piszesz, pisz jak Ci wygodnie, ważne ze wiadomo o kogo chodzi ;)

Życiowa uwielbiam takie promocje na kosmetyki, ale lepiej jak jest podzielona na działy (z punktu widzenia pracownika rossmanna ;p). Na szczęście kilka takich promocji mnie ominie, ale dziewczyn z pracy mi szkoda. Tez bym odświeżyła kosmetyczkę, ale z malym nie ma szans na to, a zamówienia internetowego nie chce robić, bo mnie ustrzelą za dokladanie im roboty ;p

Anka_32 śliczny mały śmieszek ;) jak Tosia zareagowała na braciszka?

MałaMi my tez wczoraj byliśmy na szczepieniu i Jasio tez wazy 5500 gram ;) i po usg bioderek tez wszystko dobrze. Po jakim czasie znowu macie zaleconą kontrole? Bo nam niby za 3 miesiące powiedział.

Majka888 jak dla mnie test jest pozytywny. Najlepiej powtórzyć rano jak dziewczyny mówią i tym czulszym. Trzymam kciuki ;)

Miłego dzionka ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry