reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

20170420_120031.jpg

moje szaleństwo rossmanowe... nie wiem czy kiedykolwiek tyle bym wydała na kosmetyki [emoji14] Ale 60zl wydaje sie byc znosna kwotą [emoji14]

Tymek dostał się do żłobka :D

Załączniki

• 20170420_120031.jpg
    20170420_120031.jpg
    104,6 KB · Wyświetleń: 141
reklama
Viola a no skladalismy... wrócić nie mam gdzie bo juz nie mam umowy ale do pracy muszę gdzies iść po macierzyńskim chociaz na pół etatu bo z jednej wypłaty nie damy rady sie utrzymać z kredytem...

Viola a no skladalismy... wrócić nie mam gdzie bo juz nie mam umowy ale do pracy muszę gdzies iść po macierzyńskim chociaz na pół etatu bo z jednej wypłaty nie damy rady sie utrzymać z kredytem...

I to do panstwowego sie dostal?? Super, u nas jest tak malo miejsc w panstwowym ze trzeba najlepiej skladac dokumenty zaraz jak dziecko sie urodzi a najlepiej miec znajomości. Ja mam dobrze bo mam mamę ale tak mysle że jak skonczy dwa latka to ja pośle bo itwieraja żłobek w tym miejscu gdzie Filipa przedszkole.

Kurcze coraz blizej koniec wolnego :-) dobrze ze wakacje przed nami jeszcze w domu :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa, gratulacje :-) ja wciaz czekam na koniec rekrutacji zlobkowej, boje sie, ze sie noe dostaniemy :-(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Viola, a Ty koedy wracasz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
India jesli będę wracac do tej pracy w której teraz pracuje to do 7.11 mam macierzyński i potem planowałam jeszcze do konca roku urlop wypoczynkowy wykorzystać zaległy i od stycznia wrócić.
No ale... pojawiła sie opcja żebym mogla zacząć pracę w swojej miejscowości. Apteka jest od listopada ale idzie tam całkiem dobrze, po za tym pracuje tam koleżanka która odeszla od nas i jest zadowolona. Narazie to plany bo nie wiem czy poczekają za mną ale jeśli poczekają to bede wracac albo od września albo od października, zależy na kiedy sie dogadam.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry