reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Na stole święcone, tuż obok baranek,
W koszyczku pełno barwnych pisanek
I jakże znamienne w polskim krajobrazie
Budzące się do życia wiosenne bazie.
Zielony barwinek, fiołki i żonkile
Malują kolorem uroczyste chwile.
W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie,
Gdy wielkanocne na stole śniadanie
.

Anka Magda też miała żółtaczkę 13,15 potem 12,85 i 9,4

Moja Madzia dziś się sama wtuliła we mnie i zasnęła:) i pękło dziasło prawa górna jedynka:)

Ale miał wysoki poziom i po wyjściu ze szpitala nadal mu rosło. nawet na neonatologie chcieli to położyć... Ale się wywinelismy [emoji14]

reklama
czyli z palca mu biorą? bo wiesz... bilirubina uwalnia sie z rozpadu krwinek czerwonych. jak cisną palca żeby krew wyszła to miazdza komórki i bilirubiny jest dużo więcej... więc wynik jest o kant dupy potluc... my po wyjściu ze szpitala byliśmy na badaniu i właśnie wyszła bardzo wysoka. ale w szpitalu pierwsze co doktor zapytał jak pobrane było. no przez skórę wychodziło 12 cos... i kazał znowu prowokacje zrobic na 2 dni bez kp Ale bez naświetlania i spadło do 10. więc nas nie trzymał bo spadało i powiedział że mam duuuzo karmić i że do 4 miesiąca nie panikowac.

Do góry