reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No nic właśnie, jakos malo ciążowo sie czuje. Sikanie minęło, ruchów nie ma nadal poza tym jednym co niby czulam. No nic kompletnie :(

Wiki na pewno wszystko ok Ja tez w drugim lepiej się czułam. a co do siku" top ja w sumie tylko na początku tak możne do 12 tyg częściej chodziłam a teraz to normalnie. Jak pójdę przed snem to potem do rana spokojnie wytrzymuje nie wstaję w nocy.
A co do ruchów to na początku też nieregularnie czułam. Zależy jak się maluch ułoży. Nie bój się doczekasz się dyskoteki w brzuchu :)

reklama
Wiki- biedulko nic sie nie martw , jescze masz czas na ruchy ;)
Nadziejka- maxi cosy to te pierwsze foteliki małe , na długo ci nie starczy ....
Ja zadzwoniłam wlasnie do polskiego sklepu do marsyli ( Mam około 50km ) i zamówiłam chrupki kukurydziane [emoji4][emoji3]i inne kaski bebiko , tak sie cieszę jakbym conajmniej se kiecke kupiła [emoji23][emoji28], wszystkie rzeczy maja Polskie , mąż mi po to w poniedziałek pojedzie bo ma spodkanie w marsyli ;)
Znalazłam tez fajna strone polska co szyją dzieciom ubranka na wymiar super , BOBOCIACH , i pare opasek z UL&KA zamowilam .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola maxi cosi produkuja te większe foteliki tez :-)

Wiki spokojnie, ja pierwsze ruchy w I i w II ciazy czułam dop ok 21tc. Rozumiem ze sie denerwujesz bo niestety ciąża to okres kiedy non stop sie denerwujemy. Jeszcze chwila i bedziesz miala regularne ruchy i bedziesz spokojna. Do tego czasu proszę nie nakrecaj sie :-)

Filip nam przejezdzil do roku w tym pierwszym foteliku wiec mysle ze Amelka tez tak pojezdzi. Tak samo ze spacerowka :-)

relgh371tsldyf8u.png

Hej ja mialam dla Lili maxi cosi i teraz ta podkladke z oparciem tez mam od 9 do 18kg dla niej maxi cosi nie sprzedawalam tamtego wiec bedzie juz dla Zuzi . Bylam z niego zadowolona bo tez jest regulacja oparcia.

Poszlam do Rossmanna a tam co? pregna za 12.50 gdzie normalnie 40 kosztuje. W sumie omegamed tez bylo w promocji i chyba ma więcej dha ale miało krótsza date a jeszcze mam w domu.To tez na końcówce ale do konca kwietnia to akurat. No i tu mam pytanie do yyy ktoras brala pregne... India? Jak dobrze kojarzę. Bralas do tego dodatkowa dha? Zmienilas na cos w drugim trymerze?

reklama
Wiki, to nie ja. Ja bralam doppelherz.

Nadziejka wpisz w google haslo foteliki testy adac i Ci wyskoczy strona z podsumowaniami w tabelce - foteliki info. Mozesz posegregowac po przedzoale kg i popatrzec, ktore sa warte uwagi..

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry