reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja biorę pregna dha, brałam wcześniej doppelherz ale kazała mi odstawić i brac tylko dha i Wit D.

Dziś Tosia była pierwszy raz u koleżanki beze mnie. Spotkały się na spacerze i ona zaprosiła Tosie do siebie i zaprowadzilam ja i została. Jak przyszłam po nią to nie chciała wyjść. już taka duża się robi :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki ja brałam Gynefam sie nazywały cały komplet w Polsce to chyba pregna sie nazywa do tego brałam plus magnez i plus kwas foliowy dodatkowo do 3 miesiąca , i tran , pełno tego jadłam temu ze poprzednia ciaze poroniłam to teraz nie chciałam by mi cokolwiek brakło .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki :) czyli dodatkowego dha nie bralas. Zapytam lekarki za miesiac czy dobrać dha chociaz ona nie przywiązuje wiekszej uwagi do witamin chyba. Kiedyś jak cos zapytalam to powiedziala żeby ulotke zobaczyć.

Wiki generalnie nie trzeba w ogóle brać witamin :)

atdctrd8ammce1aq.png

Niby nie trzeba ale mam wyrzuty że nie jem tego co powinnam. Nie chce zeby dziecku cos przez moje zaniedbanie brakowało. Dzięki za odpowiedzi, poki co nie bede nic zmieniac :) byle do 20 i sie ogarne i nie bede panikowac. Chyba...

Kasia jak samopoczucie? Ostatnia noc z brzusiem. :)

reklama
Wiki ja brałam pregnę do chyba 15 tyg ,bo tak akurat mi się opakowanie skończyło i zmieniłam na fermion 2 bo ma więcej DHA i ma magnez Ja ryb nie jem ,orzechów włoskich też nie mogę więc zależało mi na DHA w tym femibionie bierzesz dwie kapsułki jedna witaminy druga kwasy.

Ja witaminy biorę głównie ze względu na siebie. Mały waży 1300 plus łożysko wody, zwiększona obj krwi, a na wadze wskoczył niecały 1 kg. Chociaż biorąc pod uwagę tempo wzrostu malucha to zapytam dr co robić z witaminami jak już poważniejsze sprawy ogarnie.

Do góry