reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola, rozliczylismy za dwojke, tylko program nir naliczal nam ulgi za Ade, wiec recznie wpisalismy.
Chrzest 26.03, dzis wplacamy zaliczke w restauracji. Z tamtej noe dostane zwrotu zaliczki, ale ta druga tansza troche, wiec tylko stowa w plecy. Trudno, skad mialam woedziec, ze akurat 19.03 nie ma chrztu w kosciele.... Na stronie kosciola jest info, zw chrzcza w kazda niedziele i zeby. termin zglaszac na dwa tygodnie przed, a wiadomo, ze restauracje to trzeba wczesniej rezerwowac.... Juz sie z tym pogodzilam

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie india bo chcialam ci pisac ze trzeba ręcznie wpisać.

O kurcze szkoda, przecież nie odwolaliscie kilka dni przed tylko wcześniej, po za tym to nie z Waszej winy... nie fer ze strony restauracji ale cóż zrobić. Dobrze że macie inna :-)

relgh371tsldyf8u.png

A ja sie pozapisywalam tdo tych programów wszystkich i nic nie dostalam... i wy pisalyscie o termoforkach kocykach a ja dupa... nie wiem. Dane wzieli i walą w uja xd

Kasia już jutro będziesz mieć krolewne, fajnie co?

Dora a poprzedni lekarz badał Ci szyjke? Na taką długość to pewnie założą pessar albo szwy. Będzie dobrze

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Poprzedni właśnie nie badał, tzn usg dopochwowego nie zrobił nigdy. Tydzień temu na wizycie wymusiłam niemalże na nim badanie na fotelu tej szyjki i powiedział, że jest zamknięta, na moje pytanie czy się nie skraca i czy twarda to się oburzył i burknął, że jest w porządku. A ja normalnie się źle czułam i bolała tak kłuła mnie ta szyjka od miesiąca chyba już...
Kurcze no musi być dobrze, moja szwagierka miała ten pessar i donosiła i wszystko ok

Viola - mi sie obracaala jak 5 miesiąc skończyła jak u kulci .
Życiowa - u mnie to samo , pozapisywalam sie w Polsce mną wszytko , i tylko z bebiko cos przysłali , nie wiem co bo to do polski mi przyszło , do domu rodzinnego , wujek odbiera nam pocztę , bo moi rodzice tez we Francji . Takze inni w dupie mieli nie wysłali nic .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze Kasia jutro rodzisz a ja myślałam ze dzisiaj sobota. Gluptak ze mnie.

Dora dobrze ze jestes zadowolona z lekarza.

Tak dokładnie Violu panikuje trochę.

Wiki ale co sie dzieje??

Aha czyli moja ma jeszcze trochę czasu na obracanie :-)

Ja podostawalam i ten termoforek z pestkami wisni, i chusteczki i łatkę sensoryczna

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Moja przez prawe ramie przewraca sie od dluzszego czasu. Na lewe czekamy :-) narazie udaje jej sie na boczek przekrecic

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry