reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dora, czyli dobrze, ze pojechalas do innego sie skonsultowac. Popatrza sobie na Ciebie i bedziesz wiedziala czy cos sie dzieje czy nie. :-* bedzie dobrze

Nadziejko, jak ja patrzylam na foteliki to pod uwage biore tylko Migo Saturn 9-18 ( do ok 4 roku zycia posluzy), a te 9-36 to albo cybex pallas albo kiddy guardian pro, ale one maja panel brzuszny i przy zderzeniu ten panel moze wieksza krzywde dziecku wyrzadzic niz jakby go nie bylo.
Dodam,ze spwdzalam tylko foteliki bez isofixa, wiec jesli masz isofix to jest wiecej polecanych. Sprawdz sobie na foteliki info wyniki testow adac

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka szybka poprawa! I jaki on grzeczny przy inhalacji:)

Dora dobrze, że lekarz Ci wszystko wyjaśnił. Bedziesz u niego dalej prowadziła ciąże?
Kochana odpoczywaj dużo. Który masz tc?

Życiowa zdrówka dla Ciebie. Chodzisz w masce ?

MałaMi ooj kochana tryskasz pozytywną energią:) widać służy Wam osobne mieszkanko;)

No ja też cc miałam nie planowaną. Sama na sali, nie bardzo miałam się jak umyć,bo mała w wozeczku. Jak spała to brałam prysznic. W nocy pilnowałam, żeby okularków nie zdięła,bo naświetlanie miała od żółtaczki. Ahhh kiedy to było.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

India - ja np mam Opal fotelik i jestem zadowolona bardzo ;) nie jest izofix bo nie mam auta takiego .
Nadziejka , india ma racje jest więcej gamy z izofix , jest duży wybór napewno cos znajdziesz ;)
7bd8b3f989e2d3c5d409c7cd491a5cd4.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dla tosi miałam od 9 do nie wiem ilu :) firmy 4 baby, one są w smyku do kupienia. Nam bardzo pasował bo miał regulowane oparcie, wkładkę dla niemowlaka a później po wyjęciu wkładki siedziała bardzo stabilnie i głęboko w tym foteliku. Do tej pory mogłaby w nim jeździć ale już nie chciała siedzieć w tych pasach od fotelika.

Ja w nocy miałam jakiegoś stracha, normalnie przerazila mnie wizja porodu. A o śniło mi się że kupowałam wózek :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia już jutro będziesz mieć krolewne, fajnie co?

Dora a poprzedni lekarz badał Ci szyjke? Na taką długość to pewnie założą pessar albo szwy. Będzie dobrze

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja tez mam fotelik 9-18 kg i jest swietny. maly lubi w nim jezdzic. tylko ze jest on duzy i duzo miejsca zajmuje w samochodzie. pewnie jak mala podrosnie i bede zmieniac jej fotelik to ona pojdzie do tego a Cyprianowi kupimy inny juz.
Marysiu teraz jest calkiem inne zycie [emoji5]

Do góry