reklama
Nadziejka96
Fanka BB :)
Dora super ze u maluszka wszystko dobrze wycisza skurcze i będzie dobrze
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Dora, czyli dobrze, ze pojechalas do innego sie skonsultowac. Popatrza sobie na Ciebie i bedziesz wiedziala czy cos sie dzieje czy nie. :-* bedzie dobrze
Nadziejko, jak ja patrzylam na foteliki to pod uwage biore tylko Migo Saturn 9-18 ( do ok 4 roku zycia posluzy), a te 9-36 to albo cybex pallas albo kiddy guardian pro, ale one maja panel brzuszny i przy zderzeniu ten panel moze wieksza krzywde dziecku wyrzadzic niz jakby go nie bylo.
Dodam,ze spwdzalam tylko foteliki bez isofixa, wiec jesli masz isofix to jest wiecej polecanych. Sprawdz sobie na foteliki info wyniki testow adac
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejko, jak ja patrzylam na foteliki to pod uwage biore tylko Migo Saturn 9-18 ( do ok 4 roku zycia posluzy), a te 9-36 to albo cybex pallas albo kiddy guardian pro, ale one maja panel brzuszny i przy zderzeniu ten panel moze wieksza krzywde dziecku wyrzadzic niz jakby go nie bylo.
Dodam,ze spwdzalam tylko foteliki bez isofixa, wiec jesli masz isofix to jest wiecej polecanych. Sprawdz sobie na foteliki info wyniki testow adac
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
OlaMagda09
Kasia- wszystko bedzie dobrze nic sie nie martw , jutro bedziesz mieć córusie co do Cc to ja ci nie doradzę bo nie miałam . [emoji8][emoji8][emoji8]
Czekamy .. :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy .. :-)
KasiaMarysia23
Nadziejka szybka poprawa! I jaki on grzeczny przy inhalacji
Dora dobrze, że lekarz Ci wszystko wyjaśnił. Bedziesz u niego dalej prowadziła ciąże?
Kochana odpoczywaj dużo. Który masz tc?
Życiowa zdrówka dla Ciebie. Chodzisz w masce ?
MałaMi ooj kochana tryskasz pozytywną energią widać służy Wam osobne mieszkanko
No ja też cc miałam nie planowaną. Sama na sali, nie bardzo miałam się jak umyć,bo mała w wozeczku. Jak spała to brałam prysznic. W nocy pilnowałam, żeby okularków nie zdięła,bo naświetlanie miała od żółtaczki. Ahhh kiedy to było.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dora dobrze, że lekarz Ci wszystko wyjaśnił. Bedziesz u niego dalej prowadziła ciąże?
Kochana odpoczywaj dużo. Który masz tc?
Życiowa zdrówka dla Ciebie. Chodzisz w masce ?
MałaMi ooj kochana tryskasz pozytywną energią widać służy Wam osobne mieszkanko
No ja też cc miałam nie planowaną. Sama na sali, nie bardzo miałam się jak umyć,bo mała w wozeczku. Jak spała to brałam prysznic. W nocy pilnowałam, żeby okularków nie zdięła,bo naświetlanie miała od żółtaczki. Ahhh kiedy to było.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
OlaMagda09
KulCia - szybka jestes z tym pakowaniem ładnie u ciebie podoba mi sie
OlaMagda09
India - ja np mam Opal fotelik i jestem zadowolona bardzo nie jest izofix bo nie mam auta takiego .
Nadziejka , india ma racje jest więcej gamy z izofix , jest duży wybór napewno cos znajdziesz
Nadziejka , india ma racje jest więcej gamy z izofix , jest duży wybór napewno cos znajdziesz
Anka_32
Ja dla tosi miałam od 9 do nie wiem ilu firmy 4 baby, one są w smyku do kupienia. Nam bardzo pasował bo miał regulowane oparcie, wkładkę dla niemowlaka a później po wyjęciu wkładki siedziała bardzo stabilnie i głęboko w tym foteliku. Do tej pory mogłaby w nim jeździć ale już nie chciała siedzieć w tych pasach od fotelika.
Ja w nocy miałam jakiegoś stracha, normalnie przerazila mnie wizja porodu. A o śniło mi się że kupowałam wózek
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w nocy miałam jakiegoś stracha, normalnie przerazila mnie wizja porodu. A o śniło mi się że kupowałam wózek
Anka_32
Kasia już jutro będziesz mieć krolewne, fajnie co?
Dora a poprzedni lekarz badał Ci szyjke? Na taką długość to pewnie założą pessar albo szwy. Będzie dobrze
Dora a poprzedni lekarz badał Ci szyjke? Na taką długość to pewnie założą pessar albo szwy. Będzie dobrze
reklama
MałaMi90
ja tez mam fotelik 9-18 kg i jest swietny. maly lubi w nim jezdzic. tylko ze jest on duzy i duzo miejsca zajmuje w samochodzie. pewnie jak mala podrosnie i bede zmieniac jej fotelik to ona pojdzie do tego a Cyprianowi kupimy inny juz.
Marysiu teraz jest calkiem inne zycie [emoji5]
Marysiu teraz jest calkiem inne zycie [emoji5]