reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MalaMi, do konca kwietnia jest czas i szansa, ze cos znajdziecie.
No niektorzy tacy sa, ze kto pierwszy zaplaci temu daja.

Dora, Anka, Wiktoria - najprzyjemniesze przed Wami :-) zakupy, wyprawki, torby szpitalne ;-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
India to akurat fakt :) tylko mi smutno bo nie moge nic kupic dla siebie. Juz sie nie mieszcze w ciuchy. Dzisiaj kupilam w pepco koszule do spania po 10. Specjalnie rozmiar wieksze zeby zmiescic brzuch, a za taka cene to do porodu nie będzie szkoda jak sie spiora przez lato.

reklama
MałaMi kiepsko sie zachowala ale najważniejsze ze macie gdzie mieszkac. Zobacz Życiowa na 4 wchodzi i jaka ma figure. A w ogóle jak synek? Nadal zazdrosny?

Violu możesz wstawić jeszcze raz buciki?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
IMG_20170215_112832.jpg

relgh371tsldyf8u.png

Załączniki

• IMG_20170215_112832.jpg
    IMG_20170215_112832.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 144
India jak przyjdzie ten stojak do Was to też sie pochwal :)

Ojj zakupy, wyprawka, torba do szpitala - to będzie bieganina :) :) jeszcze dwa lutowe dzieciaczki i potem czekamy na maj :) a to już bedzie wiosna - super :)

Marysia super mata, oby Madzi sie dobrze z niej korzystało. :) jak twoje buciki?

aaaa wlasnie kupilam chuste kolkowa.
maly mial rozwolnienie rano, caly dzien marudzi lub placze. piatka mu idzie.....masakra jakas dzisiaj jest

Mała Mi póki macie to mieszkanie, to na spokoknie znajdzicie następne. Głowa do góry[emoji8]

Wiki i jak jakościowo te koszule? Też myślałam, żeby kupić, chociaż przed porodem uwielbiałam takie koszule tak po prodzie nieznosze. Najlepiej mi się spi w staniku i leginsach.

Viola dziękuje. Moje zobacze po niedzieli.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie znosze koszul do spania. Tez kupilam do szpitala i teraz leza.
Ja spie albo w bluzie i spodniach dlugich, albo koszulce i majtkach.
Mam tez krociutkie koszule, ale to nie wypada przy szesciolatku :p

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaMarysia tak w dotyku mile, niby 100% bawelna chociaż czarne dziwne były bardziej sztuczne. Jakosciowo sie okaże po praniu. Niestety sa dosyć krótkie jak na koszule. No ale za takie pieniadze nie oczekuje ideału. Wazne ze material jest ok bo jak upaly będą to się będzie lało z człowieka.

reklama
Do góry