reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Kasia bawełniane to lepiej chyba te 36. Moja ma 5 mscy i nosi 44/46 ze smyka.Kochane jaki rozmiar czapeczek lepiej wziąć? 36/38 ,40/42? Zamawiam jeszcze kilka rzeczy na smyku bo fajne wyprzedaże i kurde nie wiem jak z tymi czapeczkami
Dora ooo jak fajnie kiedy wyniki z badania?
Nadziejka może babeczka ma inne poczucie humoru
India dziennie pare razy. Nie caly czas.
Wiki dasz rade, bedziemy kciuki trzymać
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
Viola już ok
W domu jestem udało się z tą glukozą. Ufff pierwsza godzina była nieciekawa, bo mi słabo było,ale okno otwarte i gazeta do wachlowania się przydała. A na drugą godzinę koleżanka mnie zgarnęła do pokoju środowiskowych i tam na leżance poleżałam, jeszcze inne dziewczyny przyszły Pogadałyśmy i zleciało.
Wynik ma być koło 13.
Dzięki za kciuki zadziałały
Wiki dasz radę, ja w ogóle słodkiego nie jem,ani nie piję. Jak pozwolą z cytryną to kurna i tak słodkie, szybko trzeba wypić i już.
W domu jestem udało się z tą glukozą. Ufff pierwsza godzina była nieciekawa, bo mi słabo było,ale okno otwarte i gazeta do wachlowania się przydała. A na drugą godzinę koleżanka mnie zgarnęła do pokoju środowiskowych i tam na leżance poleżałam, jeszcze inne dziewczyny przyszły Pogadałyśmy i zleciało.
Wynik ma być koło 13.
Dzięki za kciuki zadziałały
Wiki dasz radę, ja w ogóle słodkiego nie jem,ani nie piję. Jak pozwolą z cytryną to kurna i tak słodkie, szybko trzeba wypić i już.
viola150
Jesli na teraz to 36/38. Ja kupilam ze smyka malej 40/42, myślałam ze bedzie na zime a ona teraz jeszcze za duza a mala ma 3 miesiace. Zakładam jej czasem jak gdzies autem jedziemy bo we wozku kreci glowa i czapa na oczach. Ale jak wiosenne jakies to juz te wieksze raczej.Kochane jaki rozmiar czapeczek lepiej wziąć? 36/38 ,40/42? Zamawiam jeszcze kilka rzeczy na smyku bo fajne wyprzedaże i kurde nie wiem jak z tymi czapeczkami
KasiaMarysia23
Dziewczyny ale bym zjadła coś dobrego. Ostatnio tata zrobił pierogi z indykiem i kaczką. Ale były dobre. I.... Już wiem! Zjadłabym łazanek. A co u Was na obiad?
India9
U mnie spagetti na obiad.
Kulka i inne posiadaczki fotelika cybex aton lub cloud jak uwazacie, ile moesiecy dzieci w nich pojezdza???
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kulka i inne posiadaczki fotelika cybex aton lub cloud jak uwazacie, ile moesiecy dzieci w nich pojezdza???
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
reklama