reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kochane jaki rozmiar czapeczek lepiej wziąć? 36/38 ,40/42? Zamawiam jeszcze kilka rzeczy na smyku bo fajne wyprzedaże i kurde nie wiem jak z tymi czapeczkami :p

reklama
Kochane jaki rozmiar czapeczek lepiej wziąć? 36/38 ,40/42? Zamawiam jeszcze kilka rzeczy na smyku bo fajne wyprzedaże i kurde nie wiem jak z tymi czapeczkami :p
Kasia bawełniane to lepiej chyba te 36. Moja ma 5 mscy i nosi 44/46 ze smyka.

Dora ooo jak fajnie:) kiedy wyniki z badania?

Nadziejka może babeczka ma inne poczucie humoru:)

India dziennie pare razy. Nie caly czas.

Wiki dasz rade, bedziemy kciuki trzymać:)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola już ok
W domu jestem udało się z tą glukozą. Ufff pierwsza godzina była nieciekawa, bo mi słabo było,ale okno otwarte i gazeta do wachlowania się przydała. A na drugą godzinę koleżanka mnie zgarnęła do pokoju środowiskowych i tam na leżance poleżałam, jeszcze inne dziewczyny przyszły Pogadałyśmy i zleciało.
Wynik ma być koło 13.
Dzięki za kciuki :) zadziałały
Wiki dasz radę, ja w ogóle słodkiego nie jem,ani nie piję. Jak pozwolą z cytryną to kurna i tak słodkie, szybko trzeba wypić i już.

Jesli na teraz to 36/38. Ja kupilam ze smyka malej 40/42, myślałam ze bedzie na zime a ona teraz jeszcze za duza a mala ma 3 miesiace. Zakładam jej czasem jak gdzies autem jedziemy bo we wozku kreci glowa i czapa na oczach. Ale jak wiosenne jakies to juz te wieksze raczej.

relgh371tsldyf8u.png

Dziewczyny ale bym zjadła coś dobrego. Ostatnio tata zrobił pierogi z indykiem i kaczką. Ale były dobre. I.... Już wiem! Zjadłabym łazanek. A co u Was na obiad?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie spagetti na obiad.

Kulka i inne posiadaczki fotelika cybex aton lub cloud jak uwazacie, ile moesiecy dzieci w nich pojezdza???

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry