reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Pewnie będzie zanikac razem ze skaza albo na przykład jak nic nie będzie miała wysypki czy cos

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
India jak dla mnie Radek podobny do ciebie :-)

Ja mam 31 w tym roku. Chciałam drugie dziecko do 30 i sie udało, co prawda juz skonczone były ale rocznikowo.

relgh371tsldyf8u.png

Oo tak ja to jestem gowniarz hehe 21 lat w czerwcu ;) ale powiem Wam że chodzę do szkoły gdzie chodzą ze mną babeczki w wieku 35-45 lat i wolę z nimi pogadać niż z tymi w moim wieku bo mam chociaż temat jakiś a te w moim wieku to w ogóle juz jakas porażka w tej mojej klasie stoimy czekamy na babę z którą mamy zajęcia i jedna się pyta czy idę z nią zapalić no ja mówię że ok chodz a ona mnie się pyta czy mój Paweł ma dużego siusiaka ja się tak patrzę i mówię no bez przesady nie będę Ci o jego tym opowiadać a ona bo ten jej nowy to ma takiego ze muszą zmienić drzwi do pokoju bo jej siostra się drze ze w nocy spać nie może no ręce opadają i tak gada dziewczyna która ma dziecko w wieku 3 lat z padaczka . No ja nie wiem zero jakiejś powagi albo coś.

Ale za to mam chłopa 10 lat starszego od siebie ;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A mi tydzień temu prawie stuknelo 25.

A mnie dzis tak troche podbrzusze ciągnie. Moj mąż twierdzi ze duży człowiek juz sie rozpycha i co ja sie dziwię.

A ogolnie to ciekawa tej glukozy jestem, czy dam rade jak na mnie czas przyjdzie. Jak mi gorzko po slodkiej galaretce.

Biedna ta Madzia Twoja Marysiu.

India no kawaler z tego Twojego Radzia ze hej bardzo ładny chłopczyk ;) a jak widzę usta Adki to aż mi się sama gęba uśmiecha takie są super :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry