reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja tez Kasia jestem tego zdania ze lepiej sprawdzic niz martwic sie na zapas. Ale pewnie jest tak ze maluch sie wypina.

A wiecie mąż mi zrobil wczoraj wieczorem usg i nasz dzieciu tak sie rusza. Na glowie staje, lapie sie za nozki i kopie. Chociaż nie czuje tego jeszcze. Serduszko tez pieknie bije :-D

reklama
Wiki ja się zastanawiałam właśnie czy weterynarz może usg zrobić. To jest fantastyczna sprawa ze Twój ma możliwość, kiedy masz wątpliwości to.idziesz i juz.

atdctrd8ammce1aq.png

Tak zrobię :) Pójdę dziś po południu jak mój R wróci. Zawsze to raźniej we dwójkę. Teraz np prawie w ogóle mnie nie boli a zaczyna się dopiero po południu i najgorzej wieczorem. No ale nic nie będę juz gdybac pójdę i sprawcze czy wszystko ok.
Wiki no to super masz :) Gdybym ja miała taką możliwość to R nie miałby ze mną życia bo co chwila kazałabym mu podglądać :p

Ha nawet do łóżka przynosi. No super. Ja się nad tym zastanawiałam jak byłam na usg z psem jak byłam w ciąży a jeszcze ruchów nie czułam :)

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Dziś mój małżonek robi pizze. Tosia zrobiła sobie swoją z samym serem i już zajada a my czekamy aż się zrobi nasza :) on tyle narobi tego ciasta że dwa dni jemy :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry