reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No w 10 min poszedł kobita wystawila mi ogłoszenie zeby mi pokazać za nim odpisalam to juz go nie bylo. Trudno. Będzie dziewczynka w dinozaurach. Chyba ze jednak nie dziewczyna. Moze 8 sie dowiem na 100. Chociaz na 100 to będę pewna w sierpniu :-D

reklama
Ja miałam przy Tosi rożek i bardzo się nam przydał w szpitalu a później to bardziej jako podkład pod tylek.

Wiecie że jak posmarowalam mascia w południe to nic mnie nie szczypie i nie swędzi. I teraz nie wiem czy sobie odpuścić ten clotrimazol a tylko ta mascia się posmarować czy lepiej wziąć z 2 dni tego clotrimazolu żeby ewentualnie w środku się wygoilo

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Bierz Anka i sie nie zastanawiaj. Grzybica moze doprowadzic do rozwierania szyjki. Nie ryzykuj, dolecz kochana.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde dziewczyny nie wiem co robic. Nie chce wyjsc na histeryczke ale troche mnie niepokoi moj brzuch. Boli mnie w jednym miejscu to taki piekacy bol jest troche, taki jakby siniak ktory ktos uciska. Powiedzialam dzis to poloznej na szkole rodzenia i ona mowi ze Mala ma w tym miejscu pupe i wypycha i temu tak to boli. Sama juz nie wiem czy nie wybrac sie jutro na IP zeby sprawdzic. Jak leze albo siedze to wtedy tego nie czuje

Dzięki bo siedzę sobie aż tu okazja się pojawiła. Ale szybko poszła. A ja mam od koleżanki tyle że taki bardziej dla chłopca.
Ja uzywalam i przy Filipie i przy Amelce. Chyba tak ze dwa tygodnie temu przestalam małą w nim kłaść bo wyrosła. Na początku nosilam cały czas bo łatwiej bylo ja chwycic, później tylko na noc do spania. Duzo nie kosztuja wiec wArto muec, zawsze możesz używać jako kolderki czy kovyka :-)

relgh371tsldyf8u.png

Kasia, jesli sie martwisz to jedz sprawdzic, ale nie musi dziac sie nic zlego :-*
Jak Ada zmieniala strone brzucha to kopala mi w takie miejsce, ze kladlam sie na podlodze i wylam z bolu. Bol byl nie z tej ziemi

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry