dzwoneczek85
Fanka BB :)
Ale fajnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale fajnie
Wszystko dobrze. Waży 980 gram.
Mam odstawić witaminy bo za szybko rośnie i np nogi ma długie jak w 27 tygodniu.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Fantastyczne spotkanie
India no zagladala tam do środka więc chyba widziała.Anka, ale uplawy i piecze i swedzi? Dziwne...
Lactovaginal.sobie kup, mozesz.
Ola buciki jej akurat założyłam bo miałyśmy wychodzić z domu :-) dostala je zaraz po urodzeniu a dopiero teraz są jej dobre :-)Piekna Amelka :-) ale ma grubiutkie cieplutkie butki [emoji7][emoji3]
Mi Milena pije 210 ml 3 razy dziennie 7h, 16h, 20h ( w porannym mleku dostaje 2 łyżki kaszki do tego )
A 12h obiadek i deser i jeszcze owoc o 16h30 ( uzgodnione z pediatrą) ;-)
India, KasiaMarysia- a nie powinnyście pic mleka ? Ja pamietam jak Julię karmiłam (5 miesięcy ) to piłam duzo , litry mleka , Bawarke, jogurt , sery itd... duzo mi to dało Rosła jak na drożdżach , ma 14 lat nigdy nie chorowala na nic .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom