reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A my dzis mieliśmy super gości :)
Pierwsze forumowe spotkanie ;)
1485359420-aaaaaa.jpeg

:)

Ale fajnie :)

reklama
Jutro 25 tydzień zaczynamy.

To nie grzybica tylko uplawy i jak wypisywala receptę to byłam przekonana że wypisuje lek na te uplawy a to się okazała vit D.... Więc czy mogę coś stosować na te uplawy?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeju wyszlam do lekarza o 9 a o 16 wrocilam.
10 ginekolog, potem do pracy ze zwolnieniem, na 13 mialam lekarza interniste, bo ten kaszel mi dokucza. Okazalo sie ze dzwonili do mnie wczoraj, ze pani dr bedzie od 14 bo ma pogrzab. Tyle ze nie odebralam akurat, okazalo sie ze w ramach wyjątku przyjęta zostane przez pediatre, jeszcze jakis facet czekał albo dwóch, ale mi kazano wejsc bez kolejki (dziwne uczucie, tym bardziej, że brzucha jeszcze tak nie widać) Pani dr oczy wywalila na to co lekarz z pogotowia powiedział bo mam plytki oddech i do tego ten kaszel,i dała mi dwa skierowania jedno do poradni, a drugie do szpitala, żeby zobaczyć gdzie szybciej. Pojechaliśmy do szpitala a tam remont oddziału. To pojechaliśmy do poradni gdzie bylam ostatni raz prawie pięć lat temu. Panstwowo terminy za pol roku, chyba ze by bylo pilne napisane, to w ciągu 5 dni. A prywatnie też na juz i teraz sie nie dalo. Uprosilam jakoś ta kobitke ze jutro dowioze na skierowaniu pieczątkę i pilne i wpisala mnie na piątek, cud dosłownie.

Aaaa a do tego zawsze myslalam ze mam grupe brh+ a odbierając rano wyniki doznalam szoku brh- masakra. Tym bardziej ze maz ma brh+ Troche się martwię, ale lekarka zapewniała, że nie ma czym się martwić przy pierwszym dziecku.

A spotkanie chłopców urocze :)

Wiki spoko przeciwciała dostaniesz :) mała mi miała też z mężem konflikt.

No fajnie było :D Dzięki Życiowa, pierwsze lody przełamane, od marca będzie częściej :* Marysia przeurocza, daj ja na trochę :)

Anka ale duży juz chłopak ;)

atdctrd8ammce1aq.png

Kulcia nie kuś z tym zbieraniem Marysi xd ty wiesz że ten mój syn to dzisiaj jakiś masakryczny dzień miał haha jak poszliscie to tak jęczal ze szok...
I pacz miałam Ci pokazać chustę długą a przez mędziocha zapomniałam...

A ten lactovaginal pomaga na uczucie dyskomfortu? Bo ja to miałam chyba lekkie zapalenie pęcherza i je wyleczylam ale nie wiem czy wszystko jest ok... a mam ten lacto cos tam w lodówce.. .

reklama
Piekna Amelka :-) ale ma grubiutkie cieplutkie butki [emoji7][emoji3]
Mi Milena pije 210 ml 3 razy dziennie 7h, 16h, 20h ( w porannym mleku dostaje 2 łyżki kaszki do tego )
A 12h obiadek i deser i jeszcze owoc o 16h30 ( uzgodnione z pediatrą) ;-)
India, KasiaMarysia- a nie powinnyście pic mleka ? Ja pamietam jak Julię karmiłam (5 miesięcy ) to piłam duzo , litry mleka , Bawarke, jogurt , sery itd... duzo mi to dało Rosła jak na drożdżach , ma 14 lat nigdy nie chorowala na nic .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ola buciki jej akurat założyłam bo miałyśmy wychodzić z domu :-) dostala je zaraz po urodzeniu a dopiero teraz są jej dobre :-)

relgh371tsldyf8u.png

Do góry