reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tak mi się wydawało właśnie,że ktoś robił ale nie mogłam skojarzyć kto :) Ja szukam właśnie fotografa jakiegoś. Takie fajne te zdjęciaw portfolio mają,że ciężko się zdecydować. Ale wyobraźcie sobie,że nawet 300 zł różnicy jest pomiędzy fotografami za taką samą ilość zdjęć.
Kulcia , Viola a Wy robiłyście w domu u siebie czy w studio? Bo widzę,że można i tak i tak :)

reklama
Ja robiłam w studio, masz Facebook? To zapros i u mnie na profilu znajdziesz. Ja placilam 550 zł 21 zdjęć wywołanych plus pendrive z całą sesja oraz metryczki x5

atdctrd8ammce1aq.png

Właśnie znalazłam tutaj jak wrzucałaś. Bardzo ładne ,widać jak Igi już urósł od tego czasu :) No to ja podobnie cenowo znalazłam w sumie :) Chyba rezerwuję termin :)

India wyszło nam po 100 zł za osobę bo wzięliśmy sobie parę przystawek więcej. Te chrzciny to koszt niesamowity . Samo ubranko dla małego 250 zł no ale trudno ,dziecko musimy ochrzcic. Mały juz dostał 1500 zł prezentów od babci jednej i od mojej siostry także może się zwróci bo to dopiero 2 osoby ;) a będzie jeszcze 25 ;)

zrz63e5eihevjza5.png

To ja też trzymam kciuki za Madzie i Fifiemu życzę wyjątkowego dnia.
Te sesje noworodkowe są boskie normalnie.
Mnie tylko martwi to że trzeba dużo wcześniej termin zaklepać, wiec pewnie nie zrobię

Dziewczyny co się dzieje co za kłótnie.
U mnie wręcz odwrotnie normalnie jakiś renesans przeżywamy. Jak już odpuściłam to sprzątanie ;)
Bardzo nas zbliżyła ta ciąża, mój mąż bardzo opiekuńczy się zrobił, chyba mu się instynkt jakiś obudził.

reklama
Dora to świetnie! A opieka nad dzieckiem to bedzie dopiero cos scalającego:)

Do du pki:(
Magda już siadać chce, denerwuje się bo jej nie wychodzi, marudna się zrobiła.
DSC_0935.jpeg

Załączniki

• DSC_0935.jpeg
    DSC_0935.jpeg
    20,7 KB · Wyświetleń: 210
Do góry