reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejka to nieciekawie. Dobrze ze w lokalu imprezka [emoji5]
Kulcia powiedz mi jak Ci sie sprawdza szumiś hit czy kit?
Ciotka M mowila mi zebym sama cos do 200zl kupila dla malej a ona odda nam kase
MalaMi, u nas szumis sie w ogole nie sprawdzil. Na szescie nie kupowal tylko mialam pozyczonego.

Nadziejka, moge zapytac ile za osobe placicie?

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Marysiu, Ada tez ma suche placki.na czole i policzku i ja tak kombimuje od czego. Najpierw chyba czekolade pozegnam

3jvz8ribeqwvt6ck.png

MalaMi, ja jesli.lubisz spiworki to polecam.spiworek 3w1 motherhood, ceny rozne. Ja kupowalam Adzie na stronie motherhood

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Jak dla mnie hit. Najbardziej przez pierwsze 3 miesiące ale i teraz potrafi go uspic. Ale nie kupuj z crysensorem bo to bez sensu.

U nas -18 także spacer chyba nie bardzo bo dla mnie słabo haha młody otuliny tylko dziub wystaje ale ja? ;p

Biedna Madzia :(

atdctrd8ammce1aq.png

Mam pytanie z cyklu jestem panikarą, mam w podbrzuszu wciąż takie bóle jak na @ to tak może być? Leżę plackiem i czekam na No spe ale stres mnie już zjada [emoji20]

w57v9jcg5391negk.png

Mam pytanie z cyklu jestem panikarą, mam w podbrzuszu wciąż takie bóle jak na @ to tak może być? Leżę plackiem i czekam na No spe ale stres mnie już zjada [emoji20]

w57v9jcg5391negk.png
Mogą być, bierz nospe i magnez;)

India uważaj bo to się szybko rozprzestrzenia. Moja juz ma na klatce, nogach i rekach.

Kochane trzymajcie kciuki prosze:(

Ja troszke pokoj przewietrzylam.

reklama
Mogą być, bierz nospe i magnez;)

India uważaj bo to się szybko rozprzestrzenia. Moja juz ma na klatce, nogach i rekach.

Kochane trzymajcie kciuki prosze:(

Ja troszke pokoj przewietrzylam.

A to napewno alergia a nie grzybek?
U nas się przypałętał nie wiadomo skąd a posmarowany clotrimazolum zniknął w dwa dni

w57v9jcg5391negk.png

Do góry