reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Witam Was ponownie.
Miałam tu tylko wstawić posta zapytaniem o moim problemie.
Jednak czytając klika postów zaczęłam wszystkie Wasze sytuacje przeżywać razem z Wami
i mnie strasznie wciągnęło choć nigdy na forach nie przesiadywałam. ..
Przeczytałam kilka stron o Was i stwierdzam, że jesteście wspaniałe kobitki :)
Fajnie byłoby też mieć taką grupę wsparcia tym bardziej, że też jestem typu samotna przez cały tydzień,
bo mąż na wyjazdach.
Może mogłabym do Was dołączyć ? :-D
Jestem Angelika mam 22 lata staram się o dzidziusia od 3 miesięcy.. na razie bezskutecznie, ale okres spóźniający się kilka dni daje mi wiele nadziei, pomimo negatywnych testów...
Czekam cierpliwie i zobaczymy jak to będzie.
Na razie większych objawów nie mam.. Kujący jajnik, boląca delikatnie macica, lekko bolące piersi.
W sumie podobnie jak przed okresem lecz to już trwa kilka dni..
Również wczoraj jadłam pyszną jajecznice na kolacje, a w połowie porcji odrzuciło mnie od niej.. I to samo dzisiaj z bananem... hmm? o_O
Możecie coś o sobie napisać? od kiedy się staracie?
Ile miałyście fałszywych podejrzeń że to już, a to niestety znowu ten przeklęty okres. :crazy:

reklama
Cześć dziewczynki moje :-) nie pisałam bo poprostu mam urwanie głowy czasu na nic nie mam , postów nie nadrobię chyba bo mam 1769 do przeczytania . Czas mam zajęty Co do sekundy , mam nadzieje ze bedzie co raz lepiej , mała mało śpi w dzien , dziś ma 6 tygodni , remonty dalej w akcji , i jescze bawię ciagle małego szwagierki co ma 8 miesięcy wiec wyobraźcie sobie , bo noe dostała jeszcze żłobka a znalazła prace .
Poczytam posty dziewczyn z którymi nie mam innego kontaktu niz przez forum .
Z kulCia , dora, malaMi , Kasią i anette pisze prEz snapa , a życiowa i Wiolę mam na FB .
Takze nowinki mam od co niektórych :-)
[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Ola - teskinmy za Toba :-)
Wrzuc nam fotke Milenki ;-) zobaczymy jak urosla

Babydream - witaj. Wszystkie tu zaczynalysmy starajac sie o ciaze. Mamy juz 7 forumowych dzidziusiow i czekamy na kolejne rosnace juz w brzuszkach. Rozgosc sie u nas, ale niestety bedziesz jedna z nielicznych, ktore sie staraja. W kazdym razie my umiemy kciuki trzymac, co widac po skutecznosci zaciazen :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Macie kombinezony zimowe? Zastanawiam sie czy kupowac, czy damy rade na miskowym?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Witam Was ponownie.
Miałam tu tylko wstawić posta zapytaniem o moim problemie.
Jednak czytając klika postów zaczęłam wszystkie Wasze sytuacje przeżywać razem z Wami
i mnie strasznie wciągnęło choć nigdy na forach nie przesiadywałam. ..
Przeczytałam kilka stron o Was i stwierdzam, że jesteście wspaniałe kobitki :)
Fajnie byłoby też mieć taką grupę wsparcia tym bardziej, że też jestem typu samotna przez cały tydzień,
bo mąż na wyjazdach.
Może mogłabym do Was dołączyć ? :-D
Jestem Angelika mam 22 lata staram się o dzidziusia od 3 miesięcy.. na razie bezskutecznie, ale okres spóźniający się kilka dni daje mi wiele nadziei, pomimo negatywnych testów...
Czekam cierpliwie i zobaczymy jak to będzie.
Na razie większych objawów nie mam.. Kujący jajnik, boląca delikatnie macica, lekko bolące piersi.
W sumie podobnie jak przed okresem lecz to już trwa kilka dni..
Również wczoraj jadłam pyszną jajecznice na kolacje, a w połowie porcji odrzuciło mnie od niej.. I to samo dzisiaj z bananem... hmm? o_O
Możecie coś o sobie napisać? od kiedy się staracie?
Ile miałyście fałszywych podejrzeń że to już, a to niestety znowu ten przeklęty okres. :crazy:
Witaj :) a myslas o becie HCG? Widzialam ze dziewczyny tu podpowiadaly. Co do staran ja sie nie bede wypowiadac.
Milo bedzie jesli zostaniesz z Nami:)

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Babydream zostań z nami :) wprawdzie faktycznie mało staraczek jest u nas ale trzeba pamiętać że każda z nas nią była :)

Ja się starałam 1,5roku o drugie bobo :) w walentynki robiłam test bez przekonania bo z córką mi testy nie wychodziły w ogóle.... a teraz mój syn juz jest na świecie :)
Ile było rozczarowań i nadziei to nie chce nawet liczyć. .. szczególnie ze moje cykle były bardzo nieregularne i ciężko było wyczuć kiedy miałam owu itp.

Trzymam kciuki za ciebie i wasze starania :) oby się szybko udało :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ojjj ja tez za wami tęskniłam [emoji4][emoji7][emoji179]....
Milenka grzeczna ale mało śpi w dzien , takie krotkie drzemki po 15- 30 minut robi , w nocy śpi od 23h do 6h ...
1477494176-05v4s4.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

reklama
O matko ale słodziak przepiękny! :)
Witaj Babydream :) Ja się starałam ponad rok o pierwszą dzidzię a teraz jestem już za półmetkiem. Trafiłam tu na forum przypadkiem. Wkleiłam dziewczynom mój test bo nie wierzyłam,że tam 2 kreski widać :) I tak już zostałam :)
Dziewczyny myślę intensywnie nad imieniem. Wybrałam na razie Gabrysia,Antosia albo Michalina :) Ale jeszcze tyle czasu ,że pewnie dużo nowych propozycji dojdzie :)

Do góry