reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India super :) jak na pierwszą noc w domu :) oby tak dalej.
jak się odnajdujesz w tej sytuacji? w domu najlepiej nie?
jak starszy brat?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
W domu najlepiej, nie jestem już do łóżka przykuta.
Mała w nocy nie daje się do łóżeczka odkładać, więc spała z nami, a rano mało co zjadła (chyba, że tak szybko jej naleciało mleka) i zasnęła i leży bez problemu w łóżeczku.
Radek póki co jest raczej onieśmielony, jak rano przyszedł i zobaczył Adę w naszym łóżku to zawrócił do swojego pokoju i nie bardzo chciał przyjść. Liczę na to, że powoli się oswoi z tematem :-)

reklama
A co do L4, bo już nie pamiętam czy pisałam wczoraj.
W naszym szpitalu nie wypisują, odsyłają do ginekologa.
Mój pojechał do rodzinnego - zobaczymy czy coś załatwi.

A co do L4, bo już nie pamiętam czy pisałam wczoraj.
W naszym szpitalu nie wypisują, odsyłają do ginekologa.
Mój pojechał do rodzinnego - zobaczymy czy coś załatwi.
No ja mialam Ci napisac i wreszcie nie napisalam. U nas tez ginekolog wypisuje zwolnienie na żonę.

Dzis moj pierwszy raport w pracy :) trzymajcie kciuki :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

No ja mialam Ci napisac i wreszcie nie napisalam. U nas tez ginekolog wypisuje zwolnienie na żonę.

Dzis moj pierwszy raport w pracy :) trzymajcie kciuki :)

Ania, czy to musi być ginekolog prowadzący ciążę czy wszystko jedno który?
No bo jak terminu do ginekologa są na za dwa tygodnie to ja nie bardzo wiem jak to ogarnąć.

Jak sie pytalam położnej przy poprzedniej ciąży to powiedziała zeby maz przyszedł i lekarz mu wypisze. Bez jakiegoś wcześniejszego umawiania sie. Zadzwon zapytaj. Każdy lekarz inaczej robi. A lekarz chyba tylko prowadzacy

hmmm a jak moja prowadząca juz zakończyła ze mną współpracę po ostatniej wizycie... to ona będzie mojemu to wystawiać? i zaświadczenie do mopsu do becikowego ze byłam pod opieką?

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Właśnie ja też zaświadczenia potrzebuję i może każdy je chyba wypisać na podstawie karty ciąży?

Życiowa no do becikowego tylko ta co prowadzila.
Ja jak bylam z Tosia w ciazy to mi dala w szpitalu bo urodzilam wcześniej ale innym babkom dawala na ostatniej wizycie przed porodem. Najlepiej zadzwonic i dopytac

reklama
U mnie to nie takie proste z tym dzwonieniem, bo ja mam tel na infolinię do LuxMedu, chyba Michał będzie musiał tam pojechać najzwyczajniej

Do góry