reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India ja po doswiadczeniach pierwszego przedwczesnego porodu mowie ze teraz tez napewno bedzie wczesniej i lekarka tez sie bala o wczesniejszy porod a tu sie okaze ze przenosze jeszcze [emoji5]ale jak maz przyjedzie to postaram sie aby juz zakonczyc ta ciaze bo juz cholernie ciezko.
Dentystka kazala zaczekac bo ona bez zdjecia nie wie co tam sie dzieje a jak mocniej bedzie bolal to wtedy rozwierci.
Marysiu obiecalam zdjecie wiec prosze
20160927_180804.jpeg

Wysłane z mojego GT-I9195I przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• 20160927_180804.jpeg
    20160927_180804.jpeg
    35,1 KB · Wyświetleń: 172
reklama
Zyciowa brzuszek śliczny ale ten biuuust - taki fajny :p tak mi się rzucił w oczy bo ja o takim mogę pomarzyć... ;)

India ale super ze juz w domku :) :) jak Ada??

Dzwoneczek twój brzusio tez juz taki porodowy hehe :)

No ja zobaczę jak to u mnie bedxie z karmieniem. Filip nie umiał pic, moze Amelce sie uda bez albo będzie umiała je ogarnac

Jakie życie jest przewrotne.... na sobote na 1 października mialam termin porodu (zreszta rok temu tez...) a teraz zamiast rodzic to 1 października ide na usg w kolejnej ciąży....

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Anka, nie polubilam za to, ze nie rodzisz, ale za to, ze los w swoim czasie potrafi wynagrodzic cierpienia. Widoczne sa Ci pisane wiosenne dzieci ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Viola, Ada super - je i spi i znowu budzi sie na cycka i idzie spac. Ciekawe jak jej sie w nocy bedzie spalo...
Ja mam coraz wiecej pokarmu, zaczynam odczuwac ciezkosc cyckow. Warto bylo cala niedziele na cyckowanie poswiecic!

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Zyciowa no to tak jak moj się cieszy z tym ze u mnie nie ma co "zwisać" niestety ;)

India no to oby tak dalej :) czyli Ada juz sobie karmienie unormowała w miare :)

Ide spać. Dobranoc dziewczyny :)

Do góry