reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mnie bolą do tej pory ale już coraz mniej. Po porodzie ro była masakra, myślałam, że nigdy nie położę się wygodnie bo z każdej strony bol xD

Dzwoneczku to Zuzia będzie :) fajowo :)

Ja juz mam siedzenie na szpilkach za sobą co mnie bardzo cieszy. Ignaś dokazuje na macie właśnie :)
1474712197175.jpg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474712197175.jpg
    1474712197175.jpg
    74,4 KB · Wyświetleń: 204
reklama
Z Lila mysle ze bede miala problem bo jest zazdrosna o mnie bardzo wiec troche sie boje jej reakcij.
Viola zebys wiedziala ze siedze jak na szpilkach w srode mam wizyte u gina to jak doczekam to zobacze co tam sie dzieje chociaz patrzac na sytuacje Indi to tez miala wizyte a nic jej nie przepowiedzial porodu. A ja Lile urodzilam w 36 tyg wiec wszystko moze sie zdazyc.
Dziewczyny te co urodzily albo sa tuz przed bola badz bolaly was biodra bo ja to w nocy spac nie moge dzis jeszcze cale posladki bola.
Witaj kochana!!! Milo ze sie odezwalas.
Mnie nie bola biodra.

Co moge na chory pecherz przy kp?

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Mamakulka zadraszcze ci mnie ostatnio takie czarne mysli nachodza ze cholernie boje sie tego porodu ze nie wytrzymam tego bolu bo jestem bardzo wrazliwa brr bym chciala tak jak przy Lili od razu znieczulenie i nic nie czulam ale w polsce pewnie to nie realne

Hello :-) Mamy Adkę :-) ale z niej nerwus! Przyszła na świat o 10.20, waży 2870 g i ma 53 cm. Pozniej wstawie jakas fotke i opisze jak bylo.
Dziekuje za wszystkie kciuki :-)
I witam dzwoneczka szanownego :-)
P.S. ja normalnie moge smigac, i nie nacieli mnie, ale mam jeden szew :-)

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

reklama
Do góry