reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora, widzisz! wyśniłam Ci .... co z tego, że kilka miesięcy przed czasem :-) :-) :-)
Gratuluję! Bardzo się cieszę!

Ja jeszcze nie wiem czy na IP dzisiaj nie pojedziemy. Wróciłam do domu i skurcze najpierw kilka co 13 min, potem kilka co 4 min, jeden po 7 min i znowu co 4 min. W międzyczasie obejrzeliśmy "Obecność 2".... zażyłam 2 magnezy i 2 nospy (w odstępie 1,5 godz.). Skoczyłam pod ciepły prysznic ogolić nogi i pachy w razie w :D Siedzę w piżamie i liczę od nowa.
Mój M. to już świruje, co 2 minuty pyta jak tam... Teraz zajął się xboxem :-)
Szkoda nam budzić Radka, bo nie mamy pewności czy to nie jakiś podstępny alarm.
Naprawdę - NIE WIEM CO ROBIĆ!
Niektóre skurcze są bolesne, a mała się wierci i to nie pomaga, bo czasami nie wiem czy to skurcz czy to ona się rozpycha..... Czy nie ma żadnych testów, które by mogły stwierdzić - tak to już to albo idź spać - to tylko przepowiadające???

reklama
Polozylismy sie spac, ale ja nie zasne,za bardzo boli. Teraz sa co 7-9 min, czyli nadal nie regularne jak dla mnie. Dam troche pospac chlopakom. Jak dojdzie do 5 min to jade

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

Ja wlasnie wzielam nospe bo cos mnie brzuch boli.

Mam chyba duchy w domu bo ciagle mi cos tu puka i trzeszczy....

India kurde ja juz bym na Twoim miejscu zjadla paznokcie. Pamietam jak e ciazy z Tosia to okropnie się balam że mnie w nocy chwyci :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

India kochanie daj znac! Martwie sie o Was.
Skurcze chyba co 5 min skoro pojechalas.
Trzymam za Was kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji172][emoji172]

Dora wlasnie jak maz zareagowal???;)

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Pozdrawiam z porodowki :-) boli, boli, boli. I troche to potrwa ... I miejsc na oddziale nie ma, wiec jak juz urodze to na korytarzu wczasy bede miala :]
Wg USG mala wazy ok 2600
Rozwarcie na 2 palce,pol cm dlugosci

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

reklama
Do góry