reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia 20 raczej hi hi
długo walczycie z tą komoda...

Mamakulka ja bym się wstrzymała jeszcze ze szczepieniem pewnie...
generalnie ja będę szczepila podstawą sanepidowaska ale jak będzie młody miał. katar czy coś to od razu odraczamy i nie ma zmiłuj. .. Marysia teraz tez jakieś pół roku temu powinna być zaszczepiona a nie była i nie jest póki co.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez bede szczepila na obowiazkowe i dodatkowo pneumokoki i meningokoki. U meza w rodzinie byl smiertelny przypadek meningo, nie bede ryzykowala posiadajac dziecko w wieku szkolnym :-(

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

Ja tak Samo jak india , obowiązkowe szczepienia , u mnie wszyscy sa szczepieni i w moje i meza rodzinie . [emoji4]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Uu India to przykre bardzo. ;/

Wiecie jutro mam do tego lekarza i pogoda jest super bo pada cały czas ale chciałam na dwór wyjść i normalnie nie mam w czym. Nie mogę w ogóle wsadzić nogi w żadnego buta . W czym ja jutro do lekarza pojadę. W japonkach? Wstyd w taką pogodę kurde. Ile po porodzie schodzi opuchlizna?

[emoji173]Filipek, 39 tydzień[emoji173]

Nadziejka - ja chodzę w klapkach i japonkach od miesiąca codziennie czy to lekarz czy sklep .. Bo takie mam nogi spuchnięte , takze żaden wstyd .
A moja koleżanka na poród w listopadzie jechała w japonkach i kurtce zimowej . Takze nie przejmoj sie .
A opuchlizna po porodzie schodzi do 12h

Termin porodu 5/09/2016

1473088971837.jpg
1473088977459.jpg
1473089000358.jpg

U mnie taka szara od razu. Nie zrobilam wtedy z porannego bo mialam zly nastroj i dużą kłótnię z J......

Załączniki

• 1473088971837.jpg
    1473088971837.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 159
  • 1473088977459.jpg
    1473088977459.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 159
  • 1473089000358.jpg
    1473089000358.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 165
Nadziejka - ja chodzę w klapkach i japonkach od miesiąca codziennie czy to lekarz czy sklep .. Bo takie mam nogi spuchnięte , takze żaden wstyd .
A moja koleżanka na poród w listopadzie jechała w japonkach i kurtce zimowej . Takze nie przejmoj sie .
A opuchlizna po porodzie schodzi do 12h

Termin porodu 5/09/2016

Oj moja koleżanka jeszcze 3 tyg po porodzie była opuchnieta.

Nadziejka a nie możesz autem jechać ?Nikt nie zwróci nawet uwagi.

Życiowa z 3 h przerwą, bo tata składa a to już dziaduś. Myślałam gdzie się podziewasz, bo nie piszesz.

AAAA 20 tyg :D:D

reklama
No jadę autem jadę Marysiu tylko jeszcze mam do tej szkoły wstąpić o tak myślę jak to będzie wyglądało jak tu deszcz a ja w japonkach i ramonesce hehe no ale jak mus to mus ;) nie będzie wyjścia.

Czarnuszka ja nie widzę niestety żadnej kreski nawet takiej słabej. Kochana albo za wcześnie robisz bo nie pamiętam kiedy masz mieć okres albo musisz uzbroić się w cierpliwość i troszkę odpuścić . Choć przydałoby się żebyś juz wstawila konkretnego tesciora

[emoji173]Filipek, 39 tydzień[emoji173]

Do góry