reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No wpadki się zdarzają :) cudownie normalnie. Może przelamiesz ta zła passę.

Dziewczyny a ja się wkurzylam jak cholera. Moja pediatra mi wciskala szczepienie bo myśmy nie zaszcepili jeszcze Igiego. Lekarze z rodziny od nas nam doradzali żebyśmy chociaż na te z kalendarza poszli. No i się zgodziłam , jutro mieliśmy iść a dzisiaj sierpniowka jedna mi pisze ze jej odradzili przy zoltaczce kategorycznie szczepienia . Nosz kjurwa mac przecież nasza lekarka wie , że Igi żółty! !!!@@@@ #€#&@^! £@

Co za peezda normalnie gotuje się.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KulCia- ja bym tam lepiej lekarki i pediatry słuchała i ufała , jakieś dziewczyny na jakimś tam forum sierpniowek ...skąd masz pewność ze ma racje ? Pediatrą jest , u mnie córa miała wszystkie szczepienia żółtaczkę miała , jest zdrowa i nigdy nie chorowała ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Miał badania , zoltaczka przy kp może się utrzymywać do 3 miesięcy bo ja wciąż mu hormon przekazuje. To jest zupełnie normalne.

OlaMagda nie będę ryzykować zdrowia dziecka. Ja podejrzewalam wcześniej bo przecież to jest chorobą , przy Katarze nie wolno szczepić a przy zoltaczce? No dajcie spokój.
Położna moja tez kazała sprawdzić najpierw jaki jest poziom bilirubiny ponownie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kuleczka moja Tosia miała bardzo silną zoltaczke, lezalam z nia 9 dni w szpitalu i wyszła żółta i była długo żółta i miała pierwsze szczepienie w 4tż i nic sie nie działo

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Myslalam, ze szybciej zoltaczka znika. No wlasnie dobrze by bylo ten poziom bilirubiny sprawdzic. Ale skoro niektorzy lekarze nie widza przeciwwskazan to moze nie ma czym sie przejmowac. Zoltaczka a infekcja wirusowa to w koncu co innego

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

reklama
Anka fantastyczna nowina:)
Ja też mam nadzieję że przerwiesz zła passe.
Życzę Ci z całego serca, aby było wszystko dobrze.
Teraz jeszcze Czarnuszka niech wstawi pozytywa ...

Do góry