reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wikiii nie dziwie Ci sie ze tak zareagowalas na wscibska kolezanke. Niestety to nie zamile jak ktos kogos tak traktuje.
Ostatnio kolezanka do mnie napisala ze zaprasza mnie jej mama ( a mieszkaja razem) z corka jak urodze....ta kolezanka sie tak jara ze bede miala dziecko ale jak lezalam w szpitalu nawet nie zajrzala.
Komode chyba kupie. Dziekuje , patrzylam ostatnio z 4 dni temu to 299 zl kosztowala.

Nadziejka tez kurde mam sluz, jak sucho to sucho a czasem sluz jak w plodne. Tak sie zastanawiam ale to nie czop.
O tym ze Cie swedzi juz kiedys pisalas. Ja po prostu bym zrobila badania. Na ip juz nie jade jak cos, bo uznaja mnie za wariatke, ostatnio jak bylam juz krzywo patrzyli.

Kulcia grzeczny Igi byl na usg?

Życiowa moze Ci sie jeszcze maly odwrocic :) ale fakt duzy masz brzuszek:)
Ja popieram Kulcie :) oskar dla Ciebie!!:)
Jak tam zdzieranie tapet?

India az tyle wydaliscie?? Jakie plytki wybralas? Yy drewno??
Moge sie tez wprosic do Ciebie??:)

Czarnuszka widze kreske na pierwszym. Oj laska jestes zakrecona :)

Olamagda a duzo sikasz w nocy??

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Moj tata jest przekonany, ze w walizce mam same ubrania[emoji23][emoji23] , a w rzeczywistosci:)
1472838944088.jpg

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Załączniki

• 1472838944088.jpg
    1472838944088.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 244
Marysiu do 7 jest promocja. Na priv Ci linka wysłałam :)
Spakowana to kolejna gotowa na porodówkę.

Czarnuszka porodów nie ma, pozytywnych testów też, może Ty coś ruszysz. Rób rano teścior!!!

Anna25 czemu tak Cię zdenerwował?

A ja dzisiaj byłam u pani fryzurki :)

Kasia Marysia - ciagle sikam zwłaszcza w nocy i nie śpię ! :-((
Dzwonili do mnie z położnictwa żeby mi przypomnieć ze mam sie wstawić w poniedziałek o 9h bo to moj termin :-( mam nadzieje ze cos sie bedzie działo do poniedziałku ! Mam juz stresa [emoji20][emoji20][emoji20][emoji53][emoji53][emoji53][emoji22][emoji22][emoji52][emoji52][emoji52]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Ostatnia edycja:
KasiaMarysia a jak on ma się obrócić? od 22 tyg tak samo jest ułożony i lekarze dwaj mi mówili że już tak zostanie. zresztą on lubi chyba mnie po zebrach smyrac pietkami[emoji14]
tapeta ok. jutro ruszamy z gruntowaniem pod klej do regipsow ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry